Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende 8 inde oldum:)

Bu ikinci kullanışım olacak canım. En hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canımıniçi dilerim bu ay bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Ben de adet bekliyorum canım. Ama bu ay tedavi yoktu zaten :) Yeni aşılamaya başlamak için bekliyorum
Canımmm sabır küpüm yeni ay yeni umut demek
tatlım cekimler haber geldikçe gidiyorum. stres atıyorum çok güzel.oliyor zayıflama iside çok iyi gidiyor eğer adet olursam hayit otu baslayacagim bakalim
Anamm ilk duydum bunuuu ne işe yarıyor
cat ignesinin 13. Gununden sevgiler. Ben ben olali boyle testsiz bir ay gecirmemistim o derece umutsuzluk adli calismama hos geldinizzzz
Ama aklının bir ucundan da yapmak geçmiyor değil haniii. hatta sen yapsan bile söylemezsin ben dalga geçmim diye
Batma nasil bi his bunu hep okuyorum ama ne oldugunu hic anlamadim
Günaydın canım sana ve kızlara güzel bir hafta diliyorum. Doktordan geldim bu akşam iğneyi vurucam offf hemde tek başıma yaa. Acayip tırstım zaten iğneye bakamam
Korkma kuzum hiççç acımıyor. ben kendi kendime yaptım hep. o kadar inceki ucu hissetmiyorsun.
Derin nefes al vur igneyi
Bak bak moral vereceğine dalga geçiyor mikrop yarın hangi nick ile gelecen

Ahahaha koptum yemin ederim
Aklimin zerre ucundan gecmedi kiz ben regl olsamda neler yapsam fln diye arastiriyorum ay basindan beri hatta bugun cantama ped koydum oyle ciktim disari. Bu saatten sonra idrar testine inancim sifir oldugu icin:) yarin yeni bir isim ve yeni bir nick ile gelirsem sasirma ahahaha hangi nick ugurlu gelcek bakalim

hormon dengeliyor canim hamile kalmaya yardimci bide bakalim bu ay ilaç falan kullanamdim kasik batmalarim agrilarim olunca inşallah bakalim

hadi hayırlısı

ya sanki kasığında sert bir cisim varsa batiyor ignelenme hissi gibi böyle nasıl anlatsam keskin bir agri

Sanci girip cikiyo bana biraz ama adet oncesi olur o. Genel bir alt karin agrisi (adet agrisi) epeydir var hatta 2 -3 gun once uykumdan mahrum edecek kadar oluyordu. Ya bu ay usuttum ya da regl fena geliyor.

Sanci girip cikiyo bana biraz ama adet oncesi olur o. Genel bir alt karin agrisi (adet agrisi) epeydir var hatta 2 -3 gun once uykumdan mahrum edecek kadar oluyordu. Ya bu ay usuttum ya da regl fena geliyor.
benim adet bitiminden 3 gün sonra başladı hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…