- 5 Aralık 2018
- 1.692
- 2.148
- 83
- 34
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.941
Tabii..orası öyle sadece merak ettim..catlatma ignesinden sonra femara kullanmanın ne gibivetkisi olabilir.. gerçi yarın doktora gidecek...O ozgurgulhan canım bunu doktorunuz daha iyi bilir ben hiç böyle birşey yasamadim. Ama ben biraz kaderciyim bu konuda. Bi hemşire arkadaşım gebe kalmak istiyordu o ay adet gördü meğer ustune gormus. Hamile olduğunu bilmedi kızcağız. Ustune bi de zature oldu zature ilaçları kullandı. Ve bebek düşmedi çok da sağlıklı doğdu. Bazı şeyler kismet
Amin canım AminÜzme kendini canım. Hepimiz aynı durumdayız. Rabbim sağlık versin
Aynen cnm ama bıraktım artık tedaviyi çok Umitlenmiyorum demekki zamani değilmişAmin canım darısı isteyen herkese inşallah
Canım aşılama ile oldu. Gonal f 450 kullandım . Diğer ikizleri olacak olan arkadaş da aynı tedaviyle ikizleri oldu. Darısı sana da olsun inşallah. Çok tşk ederiz
Amin canımm sonuna kadar sağlıkla gitmeyi taşımayı nasip etsin Rabbim
Ahahahahyarıldım yaa başın belada telefonu unutma helada
Canım benim biraz daha sabır bak göreceksin çok az kaldı Allahın izniyle
Aynı kişiyi farklı gebeliklerde farklı belirti yaşayabiliyor. Gerçekten her gebelik ayrı bir mucize. Benim aşılamada çatlatma iğnesinin 13. Günü (vurduğun gün hariç) sonucum belli oldu. Sen de hayırlı sonuçlar alırsın inşallahKizlar ignemin 11.gunu bugun (igne gunu dahil) var mi benim gibi bekleyen? Igneden sonra hic agrim vs olmadi ancak dunden beri kasik agrim var. onceki ignelerimde igne gununden beri agrilarim baslardi. Her seferinde vucudun verdigi tepki degisiyor sanirim.
Eşim zaten içiyor canım keçiboynuzunuCanım keçiboynuzu içirsene eşine. Sen de iç. Bak çok fayda göreceksiniz inan
Ay hadi şifa olsunEşim zaten içiyor canım keçiboynuzunu
İnşallah canım yaaaAy hadi şifa olsun
Canım benim Rabbim neylerse güzel eyler kendini bu kadar yıpratman da senin için kötü. Lütfen kendini üzme strese sokma. Biraz sabırlı ol inan bana yakında güzel haberlerle geleceksinAynen cnm ama bıraktım artık tedaviyi çok Umitlenmiyorum demekki zamani değilmiş
Canım doktora gittiğinde bu soruyu sorarsan lütfen cevabını paylaşır mısın ? Benzer bir durum yaşayan arkadaşımız olursa bilgi sahibi olmuş olur.Tabii..orası öyle sadece merak ettim..catlatma ignesinden sonra femara kullanmanın ne gibivetkisi olabilir.. gerçi yarın doktora gidecek...
Bence de yaptır canım aklında şüphe kalmasın. Peki rahim tipin normal mi ? Yani perdeli rahim, çift rahim gibi bir durumun var mı? Ya da kalitesi yeterli olmayan bir yumurtanın döllenmesinden dolayı bebek düşmüş olabilir mi ?canım gebelikten 3 ay önce hsg çektirmiştim tüm tahliller vs yapılmıştı herşey yolundaydı ( hsg çekildiğim zamam eşimde varikosel çıktı sperm sayısı azdı operasyon geçirdi 3 ay geçti tekrar test yapıldı sperm sayısı çok iyiydi) mutlu son hamileydim kalbi durunca dr um küretaj yaptı vakumla alıcam bir sorun olmicak zaten şuan çok ufak dedi. sonrası için sordum gerek yok hsg dedi. pataloji sonucunda birşey çıkmadı. ama kan pıhtılaşması testi yaptırmak istiyorum bir tek aklımda o kaldı.
rahim tamamen normaldi şekil vs tüpler açık.kalp durması içindeBence de yaptır canım aklında şüphe kalmasın. Peki rahim tipin normal mi ? Yani perdeli rahim, çift rahim gibi bir durumun var mı? Ya da kalitesi yeterli olmayan bir yumurtanın döllenmesinden dolayı bebek düşmüş olabilir mi ?
günaydın cnmmmgunaydinnn kızlar nasilsinizzz
adete 12 gün varsa, döllenmen ya çok yenidir ya da yumurtlama günündür. ilaç kullanıyosan onun etkisi de olabilir. eğer çatlatma iğnesi olduysan da iğneden 14 gün sonra filan kanda çıkar.hala geçemeyen kasik ağrım var her gün 2 kere keskin bir şekilde vuruyor hiç olmazdi oysaki bu ay hiç takmadim çünkü deli gibi temizlik yapiyorum ve cekimlere gidiyorum bakalim nasip 12 gün var adetime
Ayyy çok heyecanlı haber ver muhakkakrahim tamamen normaldi şekil vs tüpler açık.kalp durması içinde
ilk gebeliklerde çok sık karşılaşıylruz artık yumurta yada spermden kaynaklı bebek sağlıksız da olabilir bu şekilde sonlanır demişti doktorum.
şimdi gonal f başlayalı 6 gün doldu geldim kontrol için bekliyorum
Canımmm ben iyiyim sen nasılsınnn nasıl gidiyor foto çekimleri zayıflama filangunaydinnn kızlar nasilsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?