Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ignemin 11.gunu bugun (igne gunu dahil) var mi benim gibi bekleyen? Igneden sonra hic agrim vs olmadi ancak dunden beri kasik agrim var. onceki ignelerimde igne gununden beri agrilarim baslardi. Her seferinde vucudun verdigi tepki degisiyor sanirim.

Tabii..orası öyle sadece merak ettim..catlatma ignesinden sonra femara kullanmanın ne gibivetkisi olabilir.. gerçi yarın doktora gidecek...

Aynen cnm ama bıraktım artık tedaviyi çok Umitlenmiyorum demekki zamani değilmiş

Aynı kişiyi farklı gebeliklerde farklı belirti yaşayabiliyor. Gerçekten her gebelik ayrı bir mucize. Benim aşılamada çatlatma iğnesinin 13. Günü (vurduğun gün hariç) sonucum belli oldu. Sen de hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Aynen cnm ama bıraktım artık tedaviyi çok Umitlenmiyorum demekki zamani değilmiş
Canım benim Rabbim neylerse güzel eyler kendini bu kadar yıpratman da senin için kötü. Lütfen kendini üzme strese sokma. Biraz sabırlı ol inan bana yakında güzel haberlerle geleceksin

Tabii..orası öyle sadece merak ettim..catlatma ignesinden sonra femara kullanmanın ne gibivetkisi olabilir.. gerçi yarın doktora gidecek...
Canım doktora gittiğinde bu soruyu sorarsan lütfen cevabını paylaşır mısın ? Benzer bir durum yaşayan arkadaşımız olursa bilgi sahibi olmuş olur.

Bence de yaptır canım aklında şüphe kalmasın. Peki rahim tipin normal mi ? Yani perdeli rahim, çift rahim gibi bir durumun var mı? Ya da kalitesi yeterli olmayan bir yumurtanın döllenmesinden dolayı bebek düşmüş olabilir mi ?

rahim tamamen normaldi şekil vs tüpler açık.kalp durması içinde
ilk gebeliklerde çok sık karşılaşıylruz artık yumurta yada spermden kaynaklı bebek sağlıksız da olabilir bu şekilde sonlanır demişti doktorum.

şimdi gonal f başlayalı 6 gün doldu geldim kontrol için bekliyorum

hala geçemeyen kasik ağrım var her gün 2 kere keskin bir şekilde vuruyor hiç olmazdi oysaki bu ay hiç takmadim çünkü deli gibi temizlik yapiyorum ve cekimlere gidiyorum bakalim nasip 12 gün var adetime
adete 12 gün varsa, döllenmen ya çok yenidir ya da yumurtlama günündür. ilaç kullanıyosan onun etkisi de olabilir. eğer çatlatma iğnesi olduysan da iğneden 14 gün sonra filan kanda çıkar.

Ayyy çok heyecanlı haber ver muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…