- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.921
Amin canım darısı isteyen herkese inşallahKKesinlikle beklemesi bile guzel .Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrulwrnzi
Canım aşılama ile oldu. Gonal f 450 kullandım . Diğer ikizleri olacak olan arkadaş da aynı tedaviyle ikizleri oldu. Darısı sana da olsun inşallah. Çok tşk ederizCanim ikizlerin dogal yolla mi yoksa tup bebek mi? Ben de cok ikiz istiyorum. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Amin canımm sonuna kadar sağlıkla gitmeyi taşımayı nasip etsin RabbimRabbim saglikli sihhatli evlatlar nersin tez zamanda insallah ❤
AhahahahBenimki merakla bakiyo kullanici adimi ogrenmeye calisiyo bende her sefrinde degisiyorm gordu mu gormedi mi emin olamadgm
Icin ahahah
Canım benim biraz daha sabır bak göreceksin çok az kaldı Allahın izniyleBugün çok üzgünüm kızlar adet oldum o kadar ümitli idim ki anlatamam ağlayasım dan öldüm öldüm dirildim çok kötü hissediyorum kendimiyeni Bat 20kasim oldu ümitler kasıma kaldı
Amin canım darısı isteyen herkese inşallah❤
Canım aşılama ile oldu. Gonal f 450 kullandım . Diğer ikizleri olacak olan arkadaş da aynı tedaviyle ikizleri oldu. Darısı sana da olsun inşallah. Çok tşk ederiz ❤
Amin canımm sonuna kadar sağlıkla gitmeyi taşımayı nasip etsin Rabbim
Ahahahahyarıldım yaa başın belada telefonu unutma helada
Canım benim biraz daha sabır bak göreceksin çok az kaldı Allahın izniyle❤
Gelecek ay da senin güzel haberin gelecek bak görSu topic banada bi ugurlu gelse:)
Ben yine adet olcam sanirim kizlar
Canım hayırlı olsun. A Aponjj de mikro cip ile aşılama yapacaktı. Sürecini anlatabilir misin? Tedavi sürecin nasıl oldu ve mikro cip ile aşılama nasıl yapılıyor?Merhaba kizlar bende ayin 19 unda mikro cip yontemiyle asilama oldum,2. Gun kasıklarım agriyor ara ara,insallah tutmustur beklemek cok zor
Tabiiki
İnş. güzel haberlerini alırızTabiikioncelikle bu yeni bir sistem 2016 da abd de bir turk doktor buluyor.spermler nanoteknolojiyle uretilen bi cipin onune konuluyor,en hizli ve sagliklilari bu cipten gecerek ayristiriliyor,normal asilamada spermler yikandigi icin aşınma ve elenme oluyormus,bunda tamamen dogal ve ekstra islem yok,hatta ileri hiz problemliydi esimde,bu islemden sonra yuzde 80 hareketli cikti.Bir hafta sure ile klomen kullandim 2 yumurtam gelisti aksamina catlatma ignesi oldum 19 kasimda da asilama,basari orani mikro cipte daha iyi dedi doktorum,umarim olmustur,dualarinizi eksik etmeyin
Canım özelde yaptırdım. Doktorum sebepsiz infertiliteden rapor verdi bana.4 kutu gonal f 450 + ovitrelle çatlatma iğnesi ve duphaston u 750 tl ye aldım. Aşılamanın hastane ücreti de 750 tl idi. Toplamda 1500 tl ödedim.kızlar aşılama için hastanelerin istediği fiyatlar nelerdir. yaptıranlar bilenler yazabilirmsiniz. hastane ismi vermek istemeyen olursa yer belirtebilirmi lütfen istanbul anadolu gb. yaptırıp memnun kalan hastane belirtebilirse sevinirim
Canım dualarımız seninle. Ben ikizlerimi bekliyorum aşılama ile. İnşallah sen de bebişine kavuşursun bu ay. Mikro çip ile yaptırmayı çok istedim ama şehrimde yapan yoktu bu sebeple normal aşılama denedik. Fakat ilk denemede tuttu çok şükür. Dilerim senin de ilk denemen tutar. Mikro çip te verimlilik %60 lara çıkıyormuş. Haydi hayırlısıTabiikioncelikle bu yeni bir sistem 2016 da abd de bir turk doktor buluyor.spermler nanoteknolojiyle uretilen bi cipin onune konuluyor,en hizli ve sagliklilari bu cipten gecerek ayristiriliyor,normal asilamada spermler yikandigi icin aşınma ve elenme oluyormus,bunda tamamen dogal ve ekstra islem yok,hatta ileri hiz problemliydi esimde,bu islemden sonra yuzde 80 hareketli cikti.Bir hafta sure ile klomen kullandim 2 yumurtam gelisti aksamina catlatma ignesi oldum 19 kasimda da asilama,basari orani mikro cipte daha iyi dedi doktorum,umarim olmustur,dualarinizi eksik etmeyin
InsallahhCanım özelde yaptırdım. Doktorum sebepsiz infertiliteden rapor verdi bana.4 kutu gonal f 450 + ovitrelle çatlatma iğnesi ve duphaston u 750 tl ye aldım. Aşılamanın hastane ücreti de 750 tl idi. Toplamda 1500 tl ödedim.
Canım dualarımız seninle. Ben ikizlerimi bekliyorum aşılama ile. İnşallah sen de bebişine kavuşursun bu ay. Mikro çip ile yaptırmayı çok istedim ama şehrimde yapan yoktu bu sebeple normal aşılama denedik. Fakat ilk denemede tuttu çok şükür. Dilerim senin de ilk denemen tutar. Mikro çip te verimlilik %60 lara çıkıyormuş. Haydi hayırlısı
evlilik 2 yıl dolunca rapor çıkıyor dimi aşılama için.Canım özelde yaptırdım. Doktorum sebepsiz infertiliteden rapor verdi bana.4 kutu gonal f 450 + ovitrelle çatlatma iğnesi ve duphaston u 750 tl ye aldım. Aşılamanın hastane ücreti de 750 tl idi. Toplamda 1500 tl ödedim.
Canım dualarımız seninle. Ben ikizlerimi bekliyorum aşılama ile. İnşallah sen de bebişine kavuşursun bu ay. Mikro çip ile yaptırmayı çok istedim ama şehrimde yapan yoktu bu sebeple normal aşılama denedik. Fakat ilk denemede tuttu çok şükür. Dilerim senin de ilk denemen tutar. Mikro çip te verimlilik %60 lara çıkıyormuş. Haydi hayırlısı
Amin canımm darısı hepinize ve sağlıkla kucağına almaya inşallahInsallahhAllah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin,bana umut oldunuz
Hayır kuzum süresi yok bence çünkü ben 2 yıllık evli değilim. 3 ay klomen + çat iğnesi vuruldum olmadı, hsg çekildim problem yok. Eşimin spermiyogramı gayet iyi. 2 ay da dinlendik. Ama öncesinde 6 ay filan normal denedik olmamıştı. Benim babam kanser hastası süreci hızlandırmak istedik, torun sevsin diye. Öyle oldu.. yoksa yumurtlama problemim filan yoktu. İst da yaptırmadım. Hataydayım.5
evlilik 2 yıl dolunca rapor çıkıyor dimi aşılama için.istanbuldamı yaptırdın canım
Hayır kuzum süresi yok bence çünkü ben 2 yıllık evli değilim. 3 ay klomen + çat iğnesi vuruldum olmadı, hsg çekildim problem yok. Eşimin spermiyogramı gayet iyi. 2 ay da dinlendik. Ama öncesinde 6 ay filan normal denedik olmamıştı. Benim babam kanser hastası süreci hızlandırmak istedik, torun sevsin diye. Öyle oldu.. yoksa yumurtlama problemim filan yoktu. İst da yaptırmadım. Hataydayım.
Canım çok üzüldüm inşallah bu ay hem verimli hem kaliteli yeterli olgunlukta birkaç yumurtan olurCanım mikroçip yapacaktım yalnız yumurtalar bu ay gelişmedi. Bı sonraki aya kaldı
İnşallah canım benim çok sağ olCanım çok üzüldüm inşallah bu ay hem verimli hem kaliteli yeterli olgunlukta birkaç yumurtan olur
Ne demek canım benim.. biz burda en iyi birbirimizi anlarız. Hepimiz yaşadık bunları. Benim ilk evliliğimde 4. Ayda doğal gebeliğim oldu ama sonra boşanınca 3 aylıkken kürtaj oldum. Üzerinden zaman geçti evlendim 13 ay boyunca korunmadık, olmadı. Aşılama ile oldu. Şunu söylemek için anlattım bu detayları. Eğer kürtaj olduysa, yoğun enfeksiyon geçirdiysen gilan muhakkak hsg çektir, kürtajdan sonra tıkanıklık olabiliyor. Bir de bebeğin kalbi neden durdu araştırıldı mı? Buna göre alınması gereken bir önlem var mı? Rahim tipin normal mi? Bunları araştır ki doğru tedavi yöntemiyle gerekmiyorsa da süreci bekleyerek ama kendinden emin olarak bekle.bende özele gidiyorum dr um 2 yıl dolsaydı rapor çıkartırdık dedi. aşılama için hastane 2000 alıyormuş artı ilaçlar zaten gonalf sadece 550 tl 3 bini bulucak gb o yüzden sordum canım.
benim ocak ayında kendiliğinden tuttu aslında ama 9 haftalıkken kalbi durdu kaybettik sonrasındada klomen yumurta takibi letu vs denedik ancak olmadı. belki oluşan bir gebelik olduğu için öyle dedi biraz araştırayım
çok da soru sordum her seferinde cvp verdin çooook teşekkür ediyorum canım sağol.
Canım keçiboynuzu içirsene eşine. Sen de iç. Bak çok fayda göreceksiniz inanİnşallah canım benim çok sağ olhem eşimin sperm değerleri de biraz toparlasa iyi olur
Ne demek canım benim.. biz burda en iyi birbirimizi anlarız. Hepimiz yaşadık bunları. Benim ilk evliliğimde 4. Ayda doğal gebeliğim oldu ama sonra boşanınca 3 aylıkken kürtaj oldum. Üzerinden zaman geçti evlendim 13 ay boyunca korunmadık, olmadı. Aşılama ile oldu. Şunu söylemek için anlattım bu detayları. Eğer kürtaj olduysa, yoğun enfeksiyon geçirdiysen gilan muhakkak hsg çektir, kürtajdan sonra tıkanıklık olabiliyor. Bir de bebeğin kalbi neden durdu araştırıldı mı? Buna göre alınması gereken bir önlem var mı? Rahim tipin normal mi? Bunları araştır ki doğru tedavi yöntemiyle gerekmiyorsa da süreci bekleyerek ama kendinden emin olarak bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?