Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben eylül 28'de vuruldum iğneyi bugün oldum adet. bence verin ama geç döllenme ihtimaline karşı 14. günde verebilirsiniz bilemedim şimdi ben olsam verirdim ama
bende vercem galiba yarin isten izin almadim simdi veririm sonra aklimda bi suphe kalirsa bide yarin veririm artik napim

Arkadaslar benim tutmadi sanirim once kahverengi bisiler geldi simdi kana donuyo adet oldum cok kotuyum yarin kan verecektim gitsem mi gitmesem mi napcam bilmiyorum ayni durumu yasayan arkadaslar luyfen yazin
Benden yine de bhcg testi istediler canım. Aynen senin gibi önce kahverengi sonra pembe ve kırmızıya döndü canım

Bende de cat ignesiyle belirti fln olmamisti

Benden yine de bhcg testi istediler canım. Aynen senin gibi önce kahverengi sonra pembe ve kırmızıya döndü canım

Bence bir iki gun daha bekle sokulmezsen ver kan bende burdan okuyup adet olsam bile bir umut acabami diyip o kan testlerine tonla para doktum. Biruni abartmis 270 , florance oyle. Gecen ay dandik bi ozel hastanede verdm oda 170₺ ydi. Bundan sonra ultrasonda gorunene kdr ne kan veririm ne idrar

Canım doktorun nasıl karşıladı bu talebini ? Bu ay durumun nasıl şuan
Üç yumurta vardı biri 16 mm o çatladı. Diğerleri 15-13 mm kaldı daha gelişmiyo. Regli olmayı bekliyorum. Geçen ay klomenle iki yumurtamında çok güzel geliştiğini söyledim oda bir dahaki ay herşet uygun olursa klomen deneriz dedi.

Yaa ne kdr pahalı. Ben sırf uygun fiyata diye sgk anlaşmalı olduğu için ümraniye afiyete gidiyodum. 24 tl test. İstanbulda Yakınlarda olanlarınız varsa oraya gidebilir

Ama tabi negetif
Ama sonucun negatif cikti kanda da demi canim ben bugun gidecektim vazgectim yatin gidicem artik baska biseylerde isterlerse en azindan adetin 2. Gunu olmis olur diye dusundum

Ama tabi negetif
Ama sonucun negatif cikti kanda da demi canim ben bugun gidecektim vazgectim yatin gidicem artik baska biseylerde isterlerse en azindan adetin 2. Gunu olmis olur diye dusundum
Himm anladim canim bende adet ikinci gunu veya ucuncu gunu gidiyim tekrar muayene mi yapiyolar test mi yapiyolar yapsinlar

Kuzuş napıyosun :) ay dün ölecektim galiba anca kendime gelebildim. iş yerimde geçen hafta izin kullanmamıştım oyüzden dün de izinliydim. Bugüne işler birikmiş. Ancak bakabildim.
Eline saglik canim cokta yorma kendini. Bende pazar gunu genel bir temizlik yaptim bende haşat olmusum valla. Doktorla bir yola girmeden islerimi bitireyim dedim

Valla benkm icime sinmez kadindan sonra yine temizlerim diye kadin almadim

Canm gittim ozel hastne cok para istedi test icin yaptrmdim yarin sabh yptiriyim diye ama eve geldim kahverengi ve acik renkte kanamam gelmeye basldi napcm ben olmdi off
Canim 15. Gununde doktor adet olsanda olmasanda tahlil istiyor yaptir bence. Doktor demesin niye yaptirmadin diye

Evet negatif çıktı canım. Bana 1 ay dinlenme verdiler. Bu adette 2. aşılama için gideceğim.
inşallah ikinci aşılamanda pozitifi görürsün canım. bana ikinciyi denemeyecekler direk tüp bebek diyolar bilmiyorum bir ay dinlensem mi yoksa hiç ara vermeden direk tüp bebeğe başlasam mı bilemedim ya off kafamda deli sorular napcam bilmiyorum

Canım doktorunun tavsiyesiyle ilerle tedavi sürecinde. Doktoruna güvenmiyorsa daha iyi bir doktor araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…