Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama iste hep olumsuzu dusunuyoruz. Benim arkadasim 2 yil boyunca hic hamile kalmadi yumurtaliklari tembeldi ve progesteron hormonu cok dengesiz yukselip alcaliyordu ilk tup bebek tedavisinde hamile kaldi ve su an 6 aylik hamile bir oglusumuz olacak Allah kismet ederse benim ona gore hicbir problemim yok ama basimdan geçendusuk dis gebelik kimyasal gebelikler yuzunden hep olumsuz dusunuyorum nedense

Haklısın canım. İnsan ister istemez kıyas yapıyor. Ne yapacağımızı da şaşırdık. Rabbim sonunu hayırlı kılsın.

Kolay gelsin canım dikkat et kendine. Deterjanlı yerde çok durma,ıslak yerlere basma. Benim de dün kadın gelmişti temizliğe. Çok şükür ev temize çıktı
Ay ben ölecem sanırım bacaklarıma basamıyorum kalçam ve belim ayrılıyor birbirinden

Yok canım. Normal hastanelerde yaptık testi bir de tüp Bebek merkezinde de yaptık birkaç doktora gösterdik toplamda
Bir kac doktora gostermekle iyi yapmissin. Zamanla bizim yumurtaliklarimiz nasil iyilesip kotulesiyorsa esininde sperm kalitesi degisiyor olabilir canim. Keci boynuzu kuru yap icir

Ben çatlatma iğnesi yaptırdım ama burda yazılanlar gibi belirtiler olmadı. İğne günü hariç 5. Günüm. Acaba etkisi mi az geldi ? Bu durumu yaşayan var mı kızlar? Sadece göğüs şişliği ve karın şişliği var hafif ama bel ağrısı, mide bulantısı olmadı. İlla olması mı gerekiyordu doktoruma yazsam mı ne dersiniz aklıma hep olumsuz şeyler geliyor..

Canım selam hayır tabiki. herkesin belirtileri farklıdır. Kimi tüm gebelik belirtilerini yaşar, kimi yaşamaz, kimi bir kaçını yaşar, kiminde olan belirti bizde hiç olmamıştır tuha buluruz. Yani herkes gebeliği aynı şekilde yaşamaz. Umarım bu ay güzel haberlerini alırsın. 10 gün sonra test sonucunu bizimle de paylaşırsan çok seviniriz

Ayy hadi insaallah. Sende LaRisaCca gibi bize umut ol inşallah
Kuzuş napıyosun :) ay dün ölecektim galiba anca kendime gelebildim. iş yerimde geçen hafta izin kullanmamıştım oyüzden dün de izinliydim. Bugüne işler birikmiş. Ancak bakabildim.

Gunaydin arkadaslar yarin test gunumdu bende dayanamadim normal gebelik testinden yaptim sabah ve negatif cikti erken gebelik testleri mi gosteriyodu yoksa olsaydi gozukur muydu canim cok skldi esime bile soyleyemedim
Canım aslında şöyle her gebelikte erken döllenme ya da geç döllenmeye göre sonuç alımı değişiyor. Evde yaptığın gebelik testi de gebelik hormonunun vücuttaki seviyesine göre sonuç verdiği için bazen erken bazen geç çıkabilir. Benim ilk gebeliğimde kanda hcg , keseyi gördüğümüzde yükselmeye başlamıştı. şimdiki gebeliğimde ise çatlatma iğnesinin 13. günü yani adetime 5 gün kala erken gebelik testiyle, normal gebelik testiyle ve kan testiyle görebildim. O yüzden lütfen biraz sabırlı adet tarihinde adet olmazsan ertesi gün sabah ilk idrarınla yeniden test yap lütfen

kızlar selam. benim de bugün iğne günüm dahil 12.günüm. dün midemde baya bulantı vardı. ama ona yormuyorum sanırım midemi üşüttüm onun dışında da garip ama bi nefes daralması yaşıyorum. mesela dün duşta buhardan bunaldım ki her zaman aynı sıcaklıkta yıkanırm. bi yorgunlk hissi de var. böyle şeyler işte. 15.günü bekliyorum. 15.gün yani Cuma bi kan veririm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…