Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 11.günde adet oldum maalesef. Test gününe kavuşamadım yani

Bir adet sonrası dönem dinlenme ve serbest deneme verdiler canım. Ekimin 22si adet tarihim. Olursam 23ünde 2. kez aşılama tedavisine başlanacak.
HIMM ANLADIM CANIM İNŞALLAH ADET OLMAZSIN. AMA EN AZINDAN SEN İKİNCİ AŞILAMAYA GİDECEKSİN NE GÜZEL AMA BANA DOKTOR AŞILAMA TUTMAZSA DİREK TÜP BEBEK AŞILAMAYLA ZAMN KAYBETMEYELİM İKİNCİSİNİ YAPMAYALIM DEDİ O YÜZDEN KORKUYORUM İNŞALLAH TUTMUŞTUR DA TÜP BEBEK YAPMAMIZA GEREK KALMAZ

Özelde mi yaptırıyorsun canım. Ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum. Tüp bebek için 2 aşılamadan sonra devlet desteği oluyor. Doktorda yaşım 34 olmasına rağmen böyle yapalım dedi. Ücretli istersen hemen tüp bebek de deneyebilirsin dedi. Ama belki o da hemen tutmaz düşüncesiyle devlet destekliye karar verdim. Hata mı ettim bilmiyorum

Ne çıktı canım sonucun?

Bende universite hastanesinde yaptim ilk asilamami tutmadi persembe gunu tup bebek ivin gorusmeye gidecem insaallah

tüp bebek görüşmesini özelde mi yapacaksın yine üniversitede mi canım?
Once universitedekiyle gorusecem. Eger cok ara vermeden hemen yaparsa orda devam edicem yoksa da mecburen ozel gidecem. Cunku benim kis sezonunda bir seyler yapmam gerekiyor Allah kismet ederse. Yazin cok yogun calisiyorum

Once universitedekiyle gorusecem. Eger cok ara vermeden hemen yaparsa orda devam edicem yoksa da mecburen ozel gidecem. Cunku benim kis sezonunda bir seyler yapmam gerekiyor Allah kismet ederse. Yazin cok yogun calisiyorum
Aşılamaya ilk başlarken doktorum vakit kaybetmek istemezsen direkt tüp bebek yapabilirsin dedi canım. Yani kararı bana bıraktı. Tabi aşılama yapmadan tüp bebek istersem ücretli olacaktı. Aslında maddi imkanımız var çok şükür. Çok kararsız kaldım ama tüp bebeğin de tutmama ihtimallerini düşünerek en azından devlet desteği şansım olsun diye bu yönde karar verdim. Hata ettim mi bilmiyorum.

Bende ayni sekilde dusunerekten isi agirdan aliyorum acikcasi ama iste 4.5 yillik evliyim 31 yasindayim daha sonra gec kalmis olmaktan cok korkuyorum. O yuzden bu gidisimde tup bebek yapmasini isticem mecburen

Bende ayni sekilde dusunerekten isi agirdan aliyorum acikcasi ama iste 4.5 yillik evliyim 31 yasindayim daha sonra gec kalmis olmaktan cok korkuyorum. O yuzden bu gidisimde tup bebek yapmasini isticem mecburen
ben daha büyüğüm 34 yaşındayım. Paragözlük yaptım sanki ama Muş'tan gelen biri vardı.4. tüp bebek tedavisiydi. Farklı illerde özel de dahil olmak üzere denemişti. Bu kez de bu hastaneye gelmişti. Benzer durumda 5. denemesi için meşhur bir özel hastanenin hastası da gelmişti. Onları da görünce benim de tutmaz düşüncesiyle böyle hareket ettim. :-(

Kızlar evde buyük temizlik var sayfaya bakamıyorum. 2 kadın var onların isteklerine yetişmeye çalışıyorum. Öptüm
Kolay gelsin canım dikkat et kendine. Deterjanlı yerde çok durma,ıslak yerlere basma. Benim de dün kadın gelmişti temizliğe. Çok şükür ev temize çıktı

BENDE ANKARADAYIM VE BENDE ÜNİVERSİTE HASTANESİ GAZİ HASTANESİNE GİDİYORUM İL AŞILAMAM YAPILDI AMA TUTMAZSA ÖZELE GİDERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM ZATEN BANA RAPOR ÇIKMAZ 3 YILLIK EVLİ DEĞİLİM BİDE FSH ÇOK YÜKSEK O YÜZDEN DOKTOR İKİNCİ AŞILAMAYA GİTMEDEN DİREK TÜP BEBEĞE GEÇERİZ DEDİ BENDE BİLMİYORUM NE YAPACAĞIMI TÜP BEBEĞE GEÇSEM ÖZELDE Mİ YOKSA YİNE GAZİ HASTANESİNDE YİNE ÖZEL OLARAK MI YAPTIRSAM BİLMİYORUM SONUÇTA İKİSİNE DE PARA VERCEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…