Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilerim Rabbimden bu ay güzel haberlerini alayım canımıniçi Canını sıkma seni seviyorum

Dilerim Rabbimden bu ay güzel haberlerini alayım canımıniçi Canını sıkma seni seviyorum
İkizlerin annesi sana bir şey soracağım yumurta çatlatma tedavisi görürken kaçıncı gün adet oluyordun? Benim bugün adet günümdü olmadım. Bu progynava ilacında da birkaç gün içinde olmam lazımdı bugün 7. Gün olmadım ama cuma günü yaptığım test negatifti. Olmadığını hissediyorum hatta eşime falan da olmadı dedim anneme de ama bir şüphe düşmedi değil içime. Bilemedim yarın kan testi vereceğim yarına kadar adet olmazsam bu ilaçla adet olmama olasılığım yok çünkü hamile değilsem. Bu ilacı kullanan kişilere baktım kadınlar kulübünden hep 3. Veya 4. Gün adet olmuşlar en geç olan 5. Gün demiş benim 7 gün bitti

Cat ignesinden sonra kacinci gunundesin?
Ben 15. Gunu adet olmustum

Canım 7 gün merional 75, ardından 4 gün de fostimon 75. Bir de letu hap.
Ben 5 gun 75 unite gobal f kullandim, fazla yumurta buyutmemek icin dozaj 37.5 a dusurdu. 2 tane yumurta geliştirdi. Ama tabi benim tuplerin biri dis gebelikten dolayi tikali. Senin kac yumurtan gelisti ?

Canım catlatma iğnesini vuruldugum gün duphaston içmeye basliyordum . 10 günlük bir ilaç . İlaç bittikten 3-5 gün sonra yani 14.-15. Gün filan adet oluyordum.

Canım catlatma iğnesini vuruldugum gün duphaston içmeye basliyordum . 10 günlük bir ilaç . İlaç bittikten 3-5 gün sonra yani 14.-15. Gün filan adet oluyordum.
Bugün 16. Günüm olmadım ve sol kaşığımda bir ağro ve orada çok hafif elle dokunduğunda anlayacağım bir şişme olmuş kan verdim 1.30 gibi çıkacak bakalım hamilelikte sol tarafta bir şişme falan olmuş muydu senin de ya da diğer kızlar sizde durum nedir?

Rabbim 15 gunun sonunda yuzunu guldursun insaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…