- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.521
Dilerim Rabbimden bu ay güzel haberlerini alayım canımıniçiKizlar ben bu ay adetten sonra hsg cektircem kafamda kurcagima en azndan icim
Rahat eder. Umarim gerek kalmaz ama bu ay umudum sifir.. burdan da koptum biraz nedense ciddi anlamda karamsarliga burundum. SagolsunLaRisaCca yi epey darliyorum zaten bunaldikca.. bu arada internetten bide sey siparisi verdim yeni cikmis beeo kirmizi ginseng shot icinde ari sutu , propolis ve kirmizi ginseng var esime iciricem. Promotilde iciyoruz ikimizde artik daha da ne yapim klomen cat igneside oluyorum... benim hsg cekilmedi esikinde sperm ornegi yapilmadi artik onden ben bi hsg cektiriyim onda da bisey cikmaz ise bir iki ay sonra ins esim test verir. Buyuk bir sabir gercekten asla boyle hissedecegimi dusunmezdim. Bastan keske kendimi 1 yil gibi planlasaydim... icimde ki bu olumsuz dusunceden kurtulamiyorum resmen. Doktorum sagolsun inanilmaz moral veriyor hic bir skntin yok diye ama bu kadar etkilenecegimi hic tahmin etmezdim. Allah umarim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar verir. Psikolojik anlamda kendimi cok iyi hissetmiyorum icimi doktum biraz kusura bakmayin kizlar. Neden bilmiyorum sanki gitgide daha uzaklasiyor...En yakin arkadaslarim hic birsey kullanmadan kisa zamanda hamile kaldilar hepsinin haberlerini aldim cokmutlu oldum bir yandan da bizde problem var dusuncesi iyice sardi tabi. Her ay heveslenip gun saymak takip etmek umutlanmak... inanin adak adadim hamile kalirsam Allah’in izniyle yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyen maddi durumlari yuzunden bunu erteleyen insanlara elimden geldigince yardim edicem onlarin sureclerinde yaninda olucam.
İkizlerin annesi sana bir şey soracağım yumurta çatlatma tedavisi görürken kaçıncı gün adet oluyordun? Benim bugün adet günümdü olmadım. Bu progynava ilacında da birkaç gün içinde olmam lazımdı bugün 7. Gün olmadım ama cuma günü yaptığım test negatifti. Olmadığını hissediyorum hatta eşime falan da olmadı dedim anneme de ama bir şüphe düşmedi değil içime. Bilemedim yarın kan testi vereceğim yarına kadar adet olmazsam bu ilaçla adet olmama olasılığım yok çünkü hamile değilsem. Bu ilacı kullanan kişilere baktım kadınlar kulübünden hep 3. Veya 4. Gün adet olmuşlar en geç olan 5. Gün demiş benim 7 gün bittiDilerim Rabbimden bu ay güzel haberlerini alayım canımıniçiCanını sıkma seni seviyorum
Yok canım Bir şey demediCanım benim ilk ay 1 yumurtam büyümüştü ama doktorum aşılama yapmıştı. E2 den dolayı yapmamıştır diye düşünüyorum. E2 için tedavi önerdi mi? Geçenlerde burada birinin e2 si çok yüksekti 15 küsürlerde. O da okuyorsa bilgilensin diye soruyorum
İkizlerin annesi sana bir şey soracağım yumurta çatlatma tedavisi görürken kaçıncı gün adet oluyordun? Benim bugün adet günümdü olmadım. Bu progynava ilacında da birkaç gün içinde olmam lazımdı bugün 7. Gün olmadım ama cuma günü yaptığım test negatifti. Olmadığını hissediyorum hatta eşime falan da olmadı dedim anneme de ama bir şüphe düşmedi değil içime. Bilemedim yarın kan testi vereceğim yarına kadar adet olmazsam bu ilaçla adet olmama olasılığım yok çünkü hamile değilsem. Bu ilacı kullanan kişilere baktım kadınlar kulübünden hep 3. Veya 4. Gün adet olmuşlar en geç olan 5. Gün demiş benim 7 gün bitti
Bugün 15. GünCat ignesinden sonra kacinci gunundesin?
Ben 15. Gunu adet olmustum
Bugün 15. Gün
Ben 5 gun 75 unite gobal f kullandim, fazla yumurta buyutmemek icin dozaj 37.5 a dusurdu. 2 tane yumurta geliştirdi. Ama tabi benim tuplerin biri dis gebelikten dolayi tikali. Senin kac yumurtan gelisti ?Canım 7 gün merional 75, ardından 4 gün de fostimon 75. Bir de letu hap.
Benim merional ve fostimon ile sadece bir tane geliştiBen 5 gun 75 unite gobal f kullandim, fazla yumurta buyutmemek icin dozaj 37.5 a dusurdu. 2 tane yumurta geliştirdi. Ama tabi benim tuplerin biri dis gebelikten dolayi tikali. Senin kac yumurtan gelisti ?
Canım catlatma iğnesini vuruldugum gün duphaston içmeye basliyordum . 10 günlük bir ilaç . İlaç bittikten 3-5 gün sonra yani 14.-15. Gün filan adet oluyordum.İkizlerin annesi sana bir şey soracağım yumurta çatlatma tedavisi görürken kaçıncı gün adet oluyordun? Benim bugün adet günümdü olmadım. Bu progynava ilacında da birkaç gün içinde olmam lazımdı bugün 7. Gün olmadım ama cuma günü yaptığım test negatifti. Olmadığını hissediyorum hatta eşime falan da olmadı dedim anneme de ama bir şüphe düşmedi değil içime. Bilemedim yarın kan testi vereceğim yarına kadar adet olmazsam bu ilaçla adet olmama olasılığım yok çünkü hamile değilsem. Bu ilacı kullanan kişilere baktım kadınlar kulübünden hep 3. Veya 4. Gün adet olmuşlar en geç olan 5. Gün demiş benim 7 gün bitti
hımm anladım canım aşılamanın hemn 2. ayına tüp bebek mi yaptıracaksın canm yoksa ara verecek miydinBen malatyadayim. Universite hastanesine gidiyorum canim. Tup bebegi de orda yaptirmayi düşünüyorum
Bugün 16. Günüm olmadım ve sol kaşığımda bir ağro ve orada çok hafif elle dokunduğunda anlayacağım bir şişme olmuş kan verdim 1.30 gibi çıkacak bakalım hamilelikte sol tarafta bir şişme falan olmuş muydu senin de ya da diğer kızlar sizde durum nedir?Canım catlatma iğnesini vuruldugum gün duphaston içmeye basliyordum . 10 günlük bir ilaç . İlaç bittikten 3-5 gün sonra yani 14.-15. Gün filan adet oluyordum.
Rabbim fırsat versin emekleriniz boşa gitmesinkızlar günaydın.. çatlatma iğnesinin 22.saatindeyim.bugün aşılamam yapılacak,heyecanımı yenip,gölümü ferah tutmaya çalışıyorum.. teslim ediyorum allaha kendimi,inş hayırlı sonuçlar alırım..
amin canım hepimizin emekleri boşa gitmesn inş..Rabbim fırsat versin emekleriniz boşa gitmesin
kızlar günaydın.. çatlatma iğnesinin 22.saatindeyim.bugün aşılamam yapılacak,heyecanımı yenip,gölümü ferah tutmaya çalışıyorum.. teslim ediyorum allaha kendimi,inş hayırlı sonuçlar alırım..
Canım senin akıntın falan oldumu iğneden sonra?Ay hadi insallah Hayirlisiyla gelsin
Senin problemin neydi canim. Onceki yazismalarini cok okuyamadim da ?Benim merional ve fostimon ile sadece bir tane gelişti
Rabbim 15 gunun sonunda yuzunu guldursun insaallah canimkızlar günaydın.. çatlatma iğnesinin 22.saatindeyim.bugün aşılamam yapılacak,heyecanımı yenip,gölümü ferah tutmaya çalışıyorum.. teslim ediyorum allaha kendimi,inş hayırlı sonuçlar alırım..
Pko var bende bir de eşimin değerlerine başta normal denildi şimdi de düşük deniliyor anlamadım kiSenin problemin neydi canim. Onceki yazismalarini cok okuyamadim da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?