- 5 Ekim 2019
- 804
- 851
- 23
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.501
SEN HANGİ İLDEYDİN CANIMTÜP BEBEĞİ NERDE YAPTIRCAKSINAslinda doktor eger 3-4 ay bekle ilacin etkileri vucudundan ciksin demeseydi 2. Asilamayi dusunurdum. Persembe gunu gidip tup bebek icin konusmayi dusuniyoruz. benim nisan ayindan once bu bebek mevzunda biseyler yapmam gerek nisan ayindan sonra laboratuarimi kimseye birakamam. Kisin rahat izin alabilirim. Yazin imkansiz evde kalip dinlenemem
LaRisaCca benim aşırı derecede karnım ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor normal mi sence canım korkuyorum çünkü
Deneyecegım inşallh ama ilaç almadım başka doktora falan daha gtmeyi düşünüyorum bakalım hayrlısı olurEsine ari sutu alip kullan. Ayrica saracoglunun keci boynuzu kuru varmis oda vok iyi geliyormus. Onuda deneyebilirsin.
Ben malatyadayim. Universite hastanesine gidiyorum canim. Tup bebegi de orda yaptirmayi düşünüyorumSEN HANGİ İLDEYDİN CANIMTÜP BEBEĞİ NERDE YAPTIRCAKSIN
Bunlar dogal ve kanitlanmis seyler canim doktordan ziyade ilk bunlari kullan benceDeneyecegım inşallh ama ilaç almadım başka doktora falan daha gtmeyi düşünüyorum bakalım hayrlısı olur
Canım vardır herseyde bi hayır üzülme en iyisi biraz kendi haline bırakmak benimde yokmuş bişey tekrar test yapdım tek cizgi cıkdı silik bilr cıkmadı ikinci , yapcak bişe yok bende iş yüzünden izin alamıyorum adet de olamıyorum herseyi bırakdım artık ne olacaksa olsunEki Görüntüle 2544533
Kızlar günaydın 14. Gün testim olmamış. Sağlık olsun diyorum inşallah çabuk adet olurum 2-3 gündür göğüslerim çok açıyor kasıklarımda ara ara batmalar var ama olmadım bakalım ne zaman olacağım. Yeniden tedavi olmayacağım ama kendi haline bırakacağım psikolojik anlamda çok yorucu
Canım hiç korkma 3. aya kadar bu tip sancıların olması normal ama eğer seni uykundan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrıdan bahsediyorsan doktoruna görünmelisin muhakkak. progestan önerecektir.LaRisaCca benim aşırı derecede karnım ağrıyor kasıklarıma sancı giriyor normal mi sence canım korkuyorum çünkü
Size ben eşinizin spermiyogram sonucunu mu söylemiştim ? yoksa siz değil miydinizArkadaşlar hamile kalmak için uğraşıyordum eşimde hareketliliği yavaş cktı doktor sigarayı bırakmazsa eşiniz cocugunuz olmaz dedi birde ilaç yazdı bu arada böyle olup hamil kalan varmı
Bilmiyorum ınanın söyledysenz bile tekrar söylermısnz pekiSize ben eşinizin spermiyogram sonucunu mu söylemiştim ? yoksa siz değil miydiniz
Valla bende tutmayinca kendimi saliverdim baya guzel ve rahat oluyor kizlar. Vardir bir hayir. Kafanizi dinleyin birazCanım vardır herseyde bi hayır üzülme en iyisi biraz kendi haline bırakmak benimde yokmuş bişey tekrar test yapdım tek cizgi cıkdı silik bilr cıkmadı ikinci , yapcak bişe yok bende iş yüzünden izin alamıyorum adet de olamıyorum herseyi bırakdım artık ne olacaksa olsun
Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim. Kac unite ilacla basladin tedaviyeKızlar bugün kontrolüm vardı. Tek yumurtam büyümüş 17 mm olmuş. Bu ay aşılamadan vazgeçti doktorum. E2 değeri de düşük çıktı. Bı sonraki ay iğne dozunu arttırıp deneyecez inşallah. Çatlatma iğnesi ni yarın vurup kendimiz deneyecez. Bakalım artık nasip her şey...
Canım 7 gün merional 75, ardından 4 gün de fostimon 75. Bir de letu hap.Rabbim hakkinda hayirlisini versin canim. Kac unite ilacla basladin tedaviye
Siz burada eşinizin spermiyogramını paylaşmıydınız? Size sigara ve varikosel yorumu yapmıştım? O kişi siz miydinizBilmiyorum ınanın söyledysenz bile tekrar söylermısnz peki
Canım benim ilk ay 1 yumurtam büyümüştü ama doktorum aşılama yapmıştı. E2 den dolayı yapmamıştır diye düşünüyorum. E2 için tedavi önerdi mi? Geçenlerde burada birinin e2 si çok yüksekti 15 küsürlerde. O da okuyorsa bilgilensin diye soruyorumKızlar bugün kontrolüm vardı. Tek yumurtam büyümüş 17 mm olmuş. Bu ay aşılamadan vazgeçti doktorum. E2 değeri de düşük çıktı. Bı sonraki ay iğne dozunu arttırıp deneyecez inşallah. Çatlatma iğnesi ni yarın vurup kendimiz deneyecez. Bakalım artık nasip her şey...
Ay pardon aşılama değil klomen + çatlatma iğnesiCanım benim ilk ay 1 yumurtam büyümüştü ama doktorum aşılama yapmıştı. E2 den dolayı yapmamıştır diye düşünüyorum. E2 için tedavi önerdi mi? Geçenlerde burada birinin e2 si çok yüksekti 15 küsürlerde. O da okuyorsa bilgilensin diye soruyorum
Sıkma canını. Ama için rahat etsin diye yaptır canım. Yaşın da genç. Sadece biraz sabır.Kizlar ben bu ay adetten sonra hsg cektircem kafamda kurcagima en azndan icim
Rahat eder. Umarim gerek kalmaz ama bu ay umudum sifir.. burdan da koptum biraz nedense ciddi anlamda karamsarliga burundum. SagolsunLaRisaCca yi epey darliyorum zaten bunaldikca.. bu arada internetten bide sey siparisi verdim yeni cikmis beeo kirmizi ginseng shot icinde ari sutu , propolis ve kirmizi ginseng var esime iciricem. Promotilde iciyoruz ikimizde artik daha da ne yapim klomen cat igneside oluyorum... benim hsg cekilmedi esikinde sperm ornegi yapilmadi artik onden ben bi hsg cektiriyim onda da bisey cikmaz ise bir iki ay sonra ins esim test verir. Buyuk bir sabir gercekten asla boyle hissedecegimi dusunmezdim. Bastan keske kendimi 1 yil gibi planlasaydim... icimde ki bu olumsuz dusunceden kurtulamiyorum resmen. Doktorum sagolsun inanilmaz moral veriyor hic bir skntin yok diye ama bu kadar etkilenecegimi hic tahmin etmezdim. Allah umarim hepimize saglikli sihatli hayirli evlatlar verir. Psikolojik anlamda kendimi cok iyi hissetmiyorum icimi doktum biraz kusura bakmayin kizlar. Neden bilmiyorum sanki gitgide daha uzaklasiyor...En yakin arkadaslarim hic birsey kullanmadan kisa zamanda hamile kaldilar hepsinin haberlerini aldim cokmutlu oldum bir yandan da bizde problem var dusuncesi iyice sardi tabi. Her ay heveslenip gun saymak takip etmek umutlanmak... inanin adak adadim hamile kalirsam Allah’in izniyle yillarca cocuk sahibi olmak icin bekleyen maddi durumlari yuzunden bunu erteleyen insanlara elimden geldigince yardim edicem onlarin sureclerinde yaninda olucam.
Olabilir paylaşmıştm varikosel ckmadı siğarayı bırakmazsa cocuk sahibi olamazsnz dedi eşimde bırakmaz aşılama düşünmeye başladım 2 yıl snraya 25 yaşında oluyorum o zamanlarSiz burada eşinizin spermiyogramını paylaşmıydınız? Size sigara ve varikosel yorumu yapmıştım? O kişi siz miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?