Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı yaşların olsun inşallah. Çok güzel bir ömür geçirmen dileğiyle. Kız sen küçüksün ne takacaksın. Ben 34üm dur ben takayım
Sende takma gulum. Amaannn. Dun bi kadini gordum 19 sene sonra 3. Tup bebek denemesinde 38 yasinda anne olmuş. Rabbimin koydugu bir zaman var

Oyy pamuk prenses yeni yaşın kutlu olsun kuzucum. Dilerim, yüreğinde yeşerttiğin ne varsa çabasız ulaşabilesin

Ayni benim dusuncem vallaha ya asilamadan sonra bize 3 gun verdi

Bence devlet destekli yaptır canım. Mali olarak da yıpratıcı bir süreç olduğu için. Üniversiteler de kötü değil.
ÖYLE DE CANIM İŞTE NASIL YOL İZLİYCEZ NASIL YAPCAZ HİÇBİŞE BİLMİYORUZ ŞİMDİ AŞILAMA DEVLET DESTEKLİYDİ AMA TUTMAZSA TÜP BEBEĞE GEÇECEK OLURSAK O ZAMN YİNE Mİ ORDA DENEMELİYİM BİLMİYORUM

Canım çok sağol. ayın 16 sında aşılama sonucum belli olacak az kaldı tutmazsa o zamn başka doktorlara gideyim demi ama fsh ın benim sağlığım açısından daha ne gibi kötü sonuçları var ki canım hiç bilmiyorum doktoda hiçbişe söylemedi hamilelik harici sen biliyorsan anlatabilir misin o kadar kötü bişe mi bu

Canım doktora gittiğinde sorarsan sana detaylıca anlatacaktır malesef çok detaylı bilgim yok.

Tabi herkesin bir düşüncesi var. Ben bir aşılama ve ilk tüp bebeği (İnşallah tutar da gerek kalmaz) üniversitede devam edeceğim. Olmazsa arada özele gideceğim. Orda olmazsa tekrar üniversiteye dönüş yapacağım. Çünkü kontrole gittiğimde doktorumda bir sürü tüp bebeği tutan hastasıyla karşılaştım

HANGİ İLDE HANGİ HASTANEYE GİDİYORSUN AŞILAMA YAPTIRMIŞ MIYDIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…