Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üşütmediysen, enfeksiyon kapmadıysan olabilir. Yani yumurtlama akıntısı sümüksü uzayan bir şey oluyor normalde ama bilemedim şimdi.
yok kuzum usutmedim enfeksiyona yok ama adet sonrasi gelmezdi
Olabilir cnm neden olmasın
genelde adet sonrasi kuru olunur sonra yumurtlama olunca akinti başlar diye biliyorum bakalim naisp tabiki geçen aylar gibi aklima takmayacahim suan tek odak noktam zayiflamak ve 9. takım :)))

kızlar bugün benim doğum günüm ve yeni yaşım için kendime söz verdim çocuk mevzusunu takmyacağım 25 yaşındayım daha. tedaviye ara veriyorum. pazar günü yani 3 gün sonra adet olmam gerekiyor. olmazsam pazartesi bir test yapacağım. olursam da bırakacağım. çok şükür bugünümüze.

Hayırlı yaşların olsun inşallah. Çok güzel bir ömür geçirmen dileğiyle. Kız sen küçüksün ne takacaksın. Ben 34üm dur ben takayım

Ben ikinci asilamayi yapmayi dusunuyorum kasim da bu ay sal gitsin
Valla ben persembe gunu doktoruma tup bebek icin konusmaya gitmeyi dusunuyorum Allah kismet ederse. Benim yazin isim yogun oluyor kis sezonum sakin. Marttan once ne yapacaksam yaptirmis olmam gerekiyorki en azindan riskli donemleri evimde gecirebileyim. Bende bu ay saldim. Ya zaten asilamadan once birliktelik yasaktı asilamadan sonrada onermiyorum deyince yapmadik bizde. Kocisimi ozledim bu ay tadini cikaricam

Rabbim hayirli yaslar nasip etsin canim. Diger yasina bebisinle beraber gir insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…