- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.321
Kesinlikle öyle canım benim biraz relax olmak gerekiyor bak bu ayıyyim bende kuzum 9. takimdayim gayet guzel gidiyor bakalim yarina nekar vermis olacagim heyecanliyim bebek fikrini oldukca aklimdan cikardim suan tek odak noktanmm zayiflamak bakalim geçen ayki klomen tedavim beni cok sarstı çünkü çok heveslendim çok umut bagladim ve bianda sanki yukardan pat diye düştüm sanki ama yine toparlanip yoluna devam ettim bu sefer bebek için değil çünkü nekdr takarsa okdr zorlasiyor
Canım önce iyi bir doktor araştır lütfen. Bulunduğun şehirde devlet hastanelerinde ya da özelde iyi bir jinekolog muhakkak vardır . Öncelikle doktorunu tespit et ve 1 ya da 2 doktora daha görün. Onların neler söyleyeceğine bir bak. Eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa tüp bebeğe yönelmek istiyorsan yönel tabi ama belki de farklı fikir ve tedavi yöntemleri önerecek birine denk gelirsin. Bence 1-2 yıl daha , fsh ı kendin için, anne olmayı bir kenara bırak, kendin için düzenlemeye çalışmak senin kadın olarak gelecek günlerin için iyi olabilir. Zaten bu düzeldikten sonra gebe kalmanı engelleyecek bir durumun kalmıyor anladığım kadarıyla.çok haklısın bende aslında öyle düşünüyorum eğer tutmazsa tüp bebek merkezlerindeki özel yerlere gidip konuşmak istyrum yaptırırsam da özel de yaptırıyım bu sefer diyorum. zaten aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım ama orda da muayaene parası verdim özel gibi o yüzden kafam çok karışık bundan sonraa nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum çevremde de hiç bu yollardan geçen kimse yok kimseyle de konuşamıyorum o yüzden sizden desyek bekliyorum canm
Ben ikinci asilamayi yapmayi dusunuyorum kasim daKesinlikle öyle canım benim biraz relax olmak gerekiyor bak bu ayFit mutlu anne L Loriklorik de böyle düşünüyor. Onlar da eğer bu ay gebelik oluşmazsa senin gibi farklı uğraşlara yönelecekler bir süre
Hadi hayırlısı Rabbim gönlüne göre versin balımBen ikinci asilamayi yapmayi dusunuyorum kasim dabu ay sal gitsin
aynen canım sadece biz biraz aceleci davranıp biran önce olsun istiyoruz belki de şu an onun haricinde hiç sorunumuz yok şükür bu fsh neden yükselir buna ne iyi gelmiyor hakkında da hiçbişe bilmiyorum ki ve aslında ankaradayım imkanlarımda var ama gazi hastanesine gidelim üni hastanesi dedi eşim ve hiçbiryer araştırmadan direk oraya gittik ve sonucumuz böyle işte canımCanım önce iyi bir doktor araştır lütfen. Bulunduğun şehirde devlet hastanelerinde ya da özelde iyi bir jinekolog muhakkak vardır . Öncelikle doktorunu tespit et ve 1 ya da 2 doktora daha görün. Onların neler söyleyeceğine bir bak. Eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa tüp bebeğe yönelmek istiyorsan yönel tabi ama belki de farklı fikir ve tedavi yöntemleri önerecek birine denk gelirsin. Bence 1-2 yıl daha , fsh ı kendin için, anne olmayı bir kenara bırak, kendin için düzenlemeye çalışmak senin kadın olarak gelecek günlerin için iyi olabilir. Zaten bu düzeldikten sonra gebe kalmanı engelleyecek bir durumun kalmıyor anladığım kadarıyla.
14 gün önce vurdurdum
İnşallahAz kalmış canım 1 hafta sonla inşallah güzel haberlerinle gelirsin
canim onun asilamasi tutmadimi L Loriklorik en iyisi başka islerle meşgul olmak ozaman daha stressiz oluyorKesinlikle öyle canım benim biraz relax olmak gerekiyor bak bu ayFit mutlu anne L Loriklorik de böyle düşünüyor. Onlar da eğer bu ay gebelik oluşmazsa senin gibi farklı uğraşlara yönelecekler bir süre
Valla nitekim olmadı erken yumurtlama oluncq bnm reglde erken geliyor leke gelmiş bugünü adet oldum diyekaydediyorumKesinlikle öyle canım benim biraz relax olmak gerekiyor bak bu ayFit mutlu anne L Loriklorik de böyle düşünüyor. Onlar da eğer bu ay gebelik oluşmazsa senin gibi farklı uğraşlara yönelecekler bir süre
Bence devlet destekli yaptır canım. Mali olarak da yıpratıcı bir süreç olduğu için. Üniversiteler de kötü değil.çok haklısın bende aslında öyle düşünüyorum eğer tutmazsa tüp bebek merkezlerindeki özel yerlere gidip konuşmak istyrum yaptırırsam da özel de yaptırıyım bu sefer diyorum. zaten aşılamamı üniversite hastanesinde yaptırdım ama orda da muayaene parası verdim özel gibi o yüzden kafam çok karışık bundan sonraa nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum çevremde de hiç bu yollardan geçen kimse yok kimseyle de konuşamıyorum o yüzden sizden desyek bekliyorum canm
Ben de her defasında alttan muayene oluyorum canım. Hatta hidrosalpenksi de (Tüp tıkanıklığı) bu sayede fark etti.Cnm klomen ve catlatma iğnesi kullandım ondan mı acaba yok doktorum benim ultrason la değil hep alttan bakyr bna olsa görür bilir yok öyle birseyde
Fsh geçiştirilecek bu ay da böyle olsun, haftaya giderim, yarın bakarız diyebileceğin bir problem değil. Hemen doktora git ne yapabilirizi araştır lütfen. Herşeyden önce senin sağlığın. Şuan varolmayan bir bebek için değil kendi sağlığın için çabalamalısın. Sağlığın yerinde olmazsa bebek de olmaz zaten.lütfen ihmal etme.aynen canım sadece biz biraz aceleci davranıp biran önce olsun istiyoruz belki de şu an onun haricinde hiç sorunumuz yok şükür bu fsh neden yükselir buna ne iyi gelmiyor hakkında da hiçbişe bilmiyorum ki ve aslında ankaradayım imkanlarımda var ama gazi hastanesine gidelim üni hastanesi dedi eşim ve hiçbiryer araştırmadan direk oraya gittik ve sonucumuz böyle işte canım
Anca sıra bana geldi muayene oldum sağ yumurtan çatlamış görünüyor dedi kan ve idrar tahlili verdim öğleden sonra belli olacak inşallah canım benim
Peki dedin mi doktoruna çift çizgi çıkmış filan ? Rahim kalınlaşmışsa gebeliğe hazırlanıyorsun demektir. Hiç öyle birşeyler söylemedi miAnca sıra bana geldi muayene oldum sağ yumurtan çatlamış görünüyor dedi kan ve idrar tahlili verdim öğleden sonra belli olacak inşallah canım benim
Canım üşütmediysen, enfeksiyon kapmadıysan olabilir. Yani yumurtlama akıntısı sümüksü uzayan bir şey oluyor normalde ama bilemedim şimdi.kızlar dün adetimin 7. günü idi ve yikandim bitti yani bugün 8. gun suan asiri beyaz sulu akintim geliyor acaba yumurtliyormuyum yapiskan değil ama baya akkintim varLaRisaCca C Capanin Gururu Teyom M MiyavKedi Fit mutlu anne N Ned en rengarenk44 ve diğer kizlar
Yok canım , devlete gittim çok ilgisiz bir doktordu zatenPeki dedin mi doktoruna çift çizgi çıkmış filan ? Rahim kalınlaşmışsa gebeliğe hazırlanıyorsun demektir. Hiç öyle birşeyler söylemedi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?