- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.081
Allah inşallah bebeğine kavuştursun seni canım...Kızlar merhaba, benim ikinci aşılama olacak inşallah. 7 gün merional 75 lik kullandim. Bugün de kontrolüm vardı 13-14 mm olmuş yumurtalar. Fostimon iğne yazdı bugün 4 tane ve letu hap yazdı. Cumartesi günü kontrole gidecem bakalım artık. Mikroçip yöntemi ile aşılama olacak nasipse..
Selam kızlar. Bugün iğneden sonraki 4.günüm. 36 saatten sonra şiddetli ağrım oldu 1 gün kadar sürdü. Pazardan beri de hafif bi kasık ağrısı var sağ bacağıma doğru vuran ve bel ağrım biraz. sanki 2-3 güne regl olcam gibi.Heyyyyy günaydııınnnnnn uyuyo musunuz hala ???? hadi bakalım kalkın da durum kritiği yapalım. Kim kaçıncı gününde neler oluyor anlatsın lütfen.Fit mutlu anne yine kayboldun sen :))
Olur Allah ın izniyle pozitif ol ümidini yitirmeSüreci ve sonucu yazacam inşallah.. olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok
Hem daha kesin olmuş olur hadi inşallah kuzum inşallah bebişin seninledirPerşembe yapayım diyorum canım ilac yazdırmam gerek zaten çıkarsa yazdırmam
Etmez miyimGebe kadini duasi kabul olur et gulum et
Canım üzülme inşallah yükselir kanda. en doğru sonuç reglin geçmesiyle olurkızlar selam bugün yaptım testi kocaman bir hüsran beta hcg'm tam 2 çıktı. 11. gün erken falan olabilir bilemiyorum. normalde daha önce verdiğim kanlarda 0,77 çıkardı hep hiç şaşmazdı hala bir umut diyorum yarın da kan vereceğim. ama artık pekte ümidim kalmadı
olsaydı çıkardı bugün 11. gün yani hayırlısı böyleymiş diyorumOlur Allah ın izniyle pozitif ol ümidini yitirme
Hem daha kesin olmuş olur hadi inşallah kuzum inşallah bebişin seninledir
Etmez miyimdualarımdasın inan ki.. Hayırlısıyla gelsin en kısa zamanda bebişin
Canım üzülme inşallah yükselir kanda. en doğru sonuç reglin geçmesiyle olur
Canım çatlamalarda sancı olması çok normaldir. Hayırlısıyla 14. gün gelsin de bir testini yapar sonucunu öğrenirsin. Regl olcakmış gibi bir durum gebelik belirtilerinde de vardır o yüzden biraz zaman geçsin öyle belli olurSelam kızlar. Bugün iğneden sonraki 4.günüm. 36 saatten sonra şiddetli ağrım oldu 1 gün kadar sürdü. Pazardan beri de hafif bi kasık ağrısı var sağ bacağıma doğru vuran ve bel ağrım biraz. sanki 2-3 güne regl olcam gibi.
aynen. 12 gün sonra filan bakarm kandaCanım çatlamalarda sancı olması çok normaldir. Hayırlısıyla 14. gün gelsin de bir testini yapar sonucunu öğrenirsin. Regl olcakmış gibi bir durum gebelik belirtilerinde de vardır o yüzden biraz zaman geçsin öyle belli olur
Kızlar daha önceki test sonuçlarımda var orada hepsi <1 ama 0.77 biliyorum yani. Şimdi 2 çıktı
Eki Görüntüle 2543395
InsAllah cnmOlur Allah ın izniyle pozitif ol ümidini yitirme
Hem daha kesin olmuş olur hadi inşallah kuzum inşallah bebişin seninledir
Etmez miyimdualarımdasın inan ki.. Hayırlısıyla gelsin en kısa zamanda bebişin
Canım üzülme inşallah yükselir kanda. en doğru sonuç reglin geçmesiyle olur
Üzülsek de inan mecburiyetten çabuk toparlanıyoruz canım. Benim de ilk aşılama tutmadı. 2 gün ağladım. Sonra yeni umutla tekrar ayağa kalktım. Hiç sıkma canını.kızlar selam bugün yaptım testi kocaman bir hüsran beta hcg'm tam 2 çıktı. 11. gün erken falan olabilir bilemiyorum. normalde daha önce verdiğim kanlarda 0,77 çıkardı hep hiç şaşmazdı hala bir umut diyorum yarın da kan vereceğim. ama artık pekte ümidim kalmadı
lh benim de böyle çıkıyordu canım. Sanırım lh da gebelikte ikisi de koyu çıkıyor. Silik olunca hamilelik olmuyor.Hcg ye cesaretim yok ama lh yaptım yine dünle bugünün
Biliyorum cnm ben yine de yapiorum hergun bi daha yumurtlama falan olutsa kaçırmayım die yuma gore bata son 2 gün kaldı zatenlh benim de böyle çıkıyordu canım. Sanırım lh da gebelikte ikisi de koyu çıkıyor. Silik olunca hamilelik olmuyor.
Ben de yapıyordum geçen ay canım.Biliyorum cnm ben yine de yapiorum hergun bi daha yumurtlama falan olutsa kaçırmayım die yuma gore bata son 2 gün kaldı zaten
Tabi testleri bitirmeden içimiz rahat etmiyorBen de yapıyordum geçen ay canım.
50lik almıştım canım. Günde 2 bile yaptığım oldu. Bu ara fırsatım olmuyorTabi testleri bitirmeden içimiz rahat etmiyor
Bende 30lu almıştım yarısı bitti bu ay oysaki 3testle pik catlama görmüştüm merak yüzünden boşuna harcıyorum50lik almıştım canım. Günde 2 bile yaptığım oldu. Bu ara fırsatım olmuyor
ya Allah için idrarda gebelik testin varsa baksana yaa çok merak ediyorum seninle ilgili içim çok başka heyecanlıBende 30lu almıştım yarısı bitti bu ay oysaki 3testle pik catlama görmüştüm merak yüzünden boşuna harcıyorum
Allah adı verdin diye yapayım canım şimdi hiç sanmıyorum bembeyaz çıkacakya Allah için idrarda gebelik testin varsa baksana yaa çok merak ediyorum seninle ilgili içim çok başka heyecanlı
Hadi Rabbim güzel sonuçlar göstersin inşallahAllah adı verdin diye yapayım canım şimdi hiç sanmıyorum bembeyaz çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?