- 13 Nisan 2017
- 1.027
- 1.032
- 83
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #4.061
Amin insallahÇok amin kuzum sağolHepimizin bebişleri tutunsun sıkı sıkı inşallah
Çıkar canım artık yap bakalım hayırlısıyla güzel haber verirsin inşallahVar canim cikar mi acaba
Günaydın canım vala beklemedeyim henuz bi değişiklik yok belim sırtım cok agriyor ama yaHeyyyyy günaydııınnnnnn uyuyo musunuz hala ???? hadi bakalım kalkın da durum kritiği yapalım. Kim kaçıncı gününde neler oluyor anlatsın lütfen.Fit mutlu anne yine kayboldun sen :))
test yaptın mı kızGünaydın canım vala beklemedeyim henuz bi değişiklik yok belim sırtım cok agriyor ama yakasık ağrım arada devam göğüs agrim var bklm yuma gore bata son 2 gün var
Selam canım ben aşılaman yapılmıştır diye düşünüyordum. mikroçipten bahsetmiştin. Dilerim bu ay çok güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Haydi Rabbim gönlüne göre versinKızlar merhaba, benim ikinci aşılama olacak inşallah. 7 gün merional 75 lik kullandim. Bugün de kontrolüm vardı 13-14 mm olmuş yumurtalar. Fostimon iğne yazdı bugün 4 tane ve letu hap yazdı. Cumartesi günü kontrole gidecem bakalım artık. Mikroçip yöntemi ile aşılama olacak nasipse..
Yapmadım cnmtest yaptın mı kız
Yok canım bugun kontrolüm vardı. Adetin 10. Günü bugün. Cuma gününe kadar 4 iğne daha yapacam ardından kontrol. Sonrası da inşallah aşılamaSelam canım ben aşılaman yapılmıştır diye düşünüyordum. mikroçipten bahsetmiştin. Dilerim bu ay çok güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Haydi Rabbim gönlüne göre versin
Biz tup bebege karar verdik haftaya doktorumuzla konusucaz ona gore karar vericezSizler de bana umut olanlardınız bundan 1,5 ay evvel
yapsana hadi çok merak ettimYapmadım cnm
Allah gönlünüze göre versin canım benim dilerim ay olurBiz tup bebege karar verdik haftaya doktorumuzla konusucaz ona gore karar vericez
Hadi inşallah .. sürecini paylaş muhakkak merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim ama yaptıramadığım bir uygulamaydı.Yok canım bugun kontrolüm vardı. Adetin 10. Günü bugün. Cuma gününe kadar 4 iğne daha yapacam ardından kontrol. Sonrası da inşallah aşılama
Süreci ve sonucu yazacam inşallah.. olursa olur olmazsa yapacak bir şey yokHadi inşallah .. sürecini paylaş muhakkak merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim ama yaptıramadığım bir uygulamaydı.
Perşembe yapayım diyorum canım ilac yazdırmam gerek zaten çıkarsa yazdırmamyapsana hadi çok merak ettim
Hadi hayırlı olsun canım. 44 yazıyor Malatya'da mı yaptırıyorsun canımBiz tup bebege karar verdik haftaya doktorumuzla konusucaz ona gore karar vericez
Gebe kadini duasi kabul olur et gulum etAhh aminnn inşallahhhh canımıniçiçok dua ediyorum sizler için.
Ever canim ben malatyadayimHadi hayırlı olsun canım. 44 yazıyor Malatya'da mı yaptırıyorsun canım
Ben de yakın şehirdeyim. Malatya'yı önerenler oldu ama şimdilik kendi şehrimde deneyeceğim.Ever canim ben malatyadayim
kızlar selam bugün yaptım testi kocaman bir hüsran beta hcg'm tam 2 çıktı. 11. gün erken falan olabilir bilemiyorum. normalde daha önce verdiğim kanlarda 0,77 çıkardı hep hiç şaşmazdı hala bir umut diyorum yarın da kan vereceğim. ama artık pekte ümidim kalmadıHadi inşallah .. sürecini paylaş muhakkak merak ediyorum. Benim de ilgilendiğim ama yaptıramadığım bir uygulamaydı.
Ben de malatyalıyım ama İstanbul'da doğdumEver canim ben malatyadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?