- 21 Ağustos 2023
- 36
- 5
- 34
-
- Konu Sahibi melisa90kk
Benimde aynı sizinki gibiydi ilk denememizde adet oldum maalesef tutmadı şimdi tekrar deniyoruzHerkese Merhaba,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Çokça soru cevap bulduğunu gördüm.
Yaklaşık 1 senedir cocuk istiyoruz. Eşimde de ben de de herhangi bir sorun yok. İlk defa bu ay klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Catlatma iğnesini 8 Ağustos tarihinde sabah saat 8 te yaptım. İğne gününü saymazsak 13. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Ama adet dönemim genelde ağrılı geçer. Test için erken mi sizce? Pozitife dönme ihtimali var mı? Hamilelik belirtisi olacak şekilde bir akintim yok
Umarım bu sefer olur saglikla gelir bebis.Benimde aynı sizinki gibiydi ilk denememizde adet oldum maalesef tutmadı şimdi tekrar deniyoruz
Evet bana tekrardan klomen verdi bir de östrojen hormonu içiyorum onuda geçen ay kullanmıştım şimdi yine devam edelim dedi rahim duvarım inceymiş kalınlaşması gerekiyormuş bebeğin tutunabilmesi için cuma günü kontrole gidicem yumurtalık takibi için muhtemelen yine çatlatma iğnesi vericek siz erken gebelik testi yapmadınız mıUmarım bu sefer olur saglikla gelir bebis.
İğne gununu saymazsak 14. Gün bugün hala regl olmadım. BAT tarihim Cuma günü. En geç Cumaya kadar gelir diye Cumartesi günü doktor randevusu aldım. Direk klomen kullanma kontrol edelim kist var mı yok mu diye. Yoksa muhtemelen yine klomen ve iğne verecek. Siz tekrar klomen ve iğne mi denediniz
Anladım, muhtemelemen bana da öyle yapar tekrar kist yoksa. Ben erken gebelik testi yaptım dün ve ondan önceki gün ama sonuç negatif çıktı. Gebelik olsa çıkardı. Normalde klomen ve catlatma ignesinden sonra 14. Ve 15. Günlerde adet olunurmus. Benim henüz gelmedi herade bat zamanında gelirEvet bana tekrardan klomen verdi bir de östrojen hormonu içiyorum onuda geçen ay kullanmıştım şimdi yine devam edelim dedi rahim duvarım inceymiş kalınlaşması gerekiyormuş bebeğin tutunabilmesi için cuma günü kontrole gidicem yumurtalık takibi için muhtemelen yine çatlatma iğnesi vericek siz erken gebelik testi yapmadınız mı
Mrb bende ayın 2sinde iğne yaptim eşimde canlı hücre az ilaç kullanıyor benim yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi dün hem idrar hemde kan testi negatif çıktı şuan çok sancım var bu gun14.cu gunHerkese Merhaba,
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Çokça soru cevap bulduğunu gördüm.
Yaklaşık 1 senedir cocuk istiyoruz. Eşimde de ben de de herhangi bir sorun yok. İlk defa bu ay klomen+ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım. Catlatma iğnesini 8 Ağustos tarihinde sabah saat 8 te yaptım. İğne gününü saymazsak 13. Günüm. Erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı. Kasık ağrım ve göğüs ağrım var. Ama adet dönemim genelde ağrılı geçer. Test için erken mi sizce? Pozitife dönme ihtimali var mı? Hamilelik belirtisi olacak şekilde bir akintim yok
Sizce adet mi oluyorumMrb bende ayın 2sinde iğne yaptim eşimde canlı hücre az ilaç kullanıyor benim yumurtalıkların çok iyi çalışıyor dedi dün hem idrar hemde kan testi negatif çıktı şuan çok sancım var bu gun14.cu gun
Sonucun ne oldu cnmAnladım, muhtemelemen bana da öyle yapar tekrar kist yoksa. Ben erken gebelik testi yaptım dün ve ondan önceki gün ama sonuç negatif çıktı. Gebelik olsa çıkardı. Normalde klomen ve catlatma ignesinden sonra 14. Ve 15. Günlerde adet olunurmus. Benim henüz gelmedi herade bat zamanında gelir