• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle 9. Günü

12. Günden sonra yap istersen daha erken öğrenenlerde var ama bazılarında 12.günde bile negatif olup bat günü pozitif olmuş
Canımm bugün kontrole gittim, bir yumurtam çatlamış. Diğeri 22mm.yarin onun için çatlatma iğnesi olcam
İnşallah yavrum bu sefer gelir🌺🤲♥️

İyi gunler benim ilk denemem bu gün gittim 2 yumurtam varmis biri 24 biri 28 dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurduk hayirlisiyla olur iyisallah

İyi gunler benim ilk denemem bu gün gittim 2 yumurtam varmis biri 24 biri 28 dedi doktor hemen catlatma iğnesi vurduk hayirlisiyla olur iyisallah
Benim de iki tane yumurtam çıkmış yarın vurucam çatlatma iğnesi ni kaç saat sonra ilişkiyi önerdi ? Size

Eşimi şimdi apandis ameliyatına alıyorlar iğneyi vurucam ama ilişki olmayacak bir hafta yasak genelde sanırım ameliyat sonrası nasipten öteye yol yok

Benim iğne günü hariç 10.günüm etkisi geçtimi die 8. gün ve bugün yaptım kaset test temizdi bata yakın yada bat günü yaparım bidaha
Kuşumm selam.
Ya benim.igne sonrası 7.gunum hiç belirti vs yok göğüs agrisi vs hissetmiyorum. Azıcık akıntı oldu bugün krem rengi birazda kasık ağrım.var.
Yarın bı Bakcam iğne etkisi geçmiş.mi diye

Bende işte iğnenin 9. Günüydü bu gün evde silik çizgi çıktı kan verdim 5 çıktı yükselir mi bilmiyorum doktor sınırda dedi
canımmm bende dun ıgneden sonra 8.gundu cok cok sılık cıktı,
bu sabah 9.gün ondan daha koyu cıktı ama marka farklı bakalım yarın ne olacak :)

Back