Merhaba arkadaşlar adetimin 3. Günü klomene başladım günde iki doz şeklinde klomen bittikten sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın iğnenin 9. Günü. İlk 3 gün çok gaz yaptı dayanılmaz kasık ağrılarım oldu sonra hafifledi sadece sağ kasığımda ağrım olmuştu. İki gündür ise karnın alt tarafında iğne batma hissi var acaba tutmuş olabilir mi testi ne zaman yapmam lazım?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle 9. Günü
- Konu Sahibi hatciiikk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben ilk defa klomen ve bu hapı kullandım acemiyim açıkçası bu yaşadığım kasık ağrıları ve iki gündür batma normal mi bilmiyorum yada iğnenin etkisi mi12. Günden sonra yap istersen daha erken öğrenenlerde var ama bazılarında 12.günde bile negatif olup bat günü pozitif olmuş
Senin iğnenin kaçıncı günü test yaptın mıİğne etkisi bende bu ay ilk kez kullandım benimde şişkinliğim göğüs hassasiyetim kasık ağrım oldu
İğne etkisi bende bu ay ilk kez kullandım benimde şişkinliğim göğüs
Allahım inşallah kucağımızı boş bırakmasın Düşünmekten çok yoruldum acaba oldu mu acaba bu ay var mı diyeBenim iğne günü hariç 10.günüm etkisi geçtimi die 8. gün ve bugün yaptım kaset test temizdi bata yakın yada bat günü yaparım bidaha
- 27 Nisan 2021
- 1.870
- 2.185
- 83
- 32
Stresli bir süreç inşallah tutunmuşturAllahım inşallah kucağımızı boş bırakmasın Düşünmekten çok yoruldum acaba oldu mu acaba bu ay var mı diye
- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
İlk üç gün ben yürüyemiyordum kasık agrısı gaz sancısı kabızlık vardı sonra geçti benimde ara ara adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıyo bende 11. Günümdeyim 15. Gününü bekle benceMerhaba arkadaşlar adetimin 3. Günü klomene başladım günde iki doz şeklinde klomen bittikten sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın iğnenin 9. Günü. İlk 3 gün çok gaz yaptı dayanılmaz kasık ağrılarım oldu sonra hafifledi sadece sağ kasığımda ağrım olmuştu. İki gündür ise karnın alt tarafında iğne batma hissi var acaba tutmuş olabilir mi testi ne zaman yapmam lazım?
9. Gün bu gün kan testi yaptırdım 5 çıktı doktor sınırda dedi 2 gün sonra tekrarlamalıyız dedi ama cesaretim yok. 4 tane daha test aldım 4 gün daha evde bakıcamİlk üç gün ben yürüyemiyordum kasık agrısı gaz sancısı kabızlık vardı sonra geçti benimde ara ara adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıyo bende 11. Günümdeyim 15. Gününü bekle bence
Merhaba ben 23 şubatda ovitrelle vuruldum bugün 15.günüm 6 martda test yaptım negatif çıktı ovitrelle vurulup bilgisi olan varmi acabaMerhaba arkadaşlar adetimin 3. Günü klomene başladım günde iki doz şeklinde klomen bittikten sonra ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın iğnenin 9. Günü. İlk 3 gün çok gaz yaptı dayanılmaz kasık ağrılarım oldu sonra hafifledi sadece sağ kasığımda ağrım olmuştu. İki gündür ise karnın alt tarafında iğne batma hissi var acaba tutmuş olabilir mi testi ne zaman yapmam lazım?
11. Gününde mi test yaptınMerhaba ben 23 şubatda ovitrelle vuruldum bugün 15.günüm 6 martda test yaptım negatif çıktı ovitrelle vurulup bilgisi olan varmi acaba
Evet canm ama çıkmadı11. Gününde mi test yaptın
Ovitrelle vuruldukdan bi hafta sonra kontrle gitmisdim yumurtlama gerceklesmis dediEvet canm ama çıkmadı
Bende işte iğnenin 9. Günüydü bu gün evde silik çizgi çıktı kan verdim 5 çıktı yükselir mi bilmiyorum doktor sınırda dediOvitrelle vuruldukdan bi hafta sonra kontrle gitmisdim yumurtlama gerceklesmis dedi
Tabiikiii yumurtlama olcak ki hamilelik gerçekleşsinİğnenin etkiside olabilir canm ama inşallah vardı acaba yumurtlama gerceklesmesi iyimidir