• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrelle 8. Gün ve bariz negatif😢

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

checkbone

Sağlıkla gel
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
94
26
98
Selam kızlar ben bu ay klomen ve 2 kutu gonal f kullandım 8 gün önce de çatlatma iğnemi yaptım forumda herkes 14. Günden önce yapılan testlerde silik de olsa çift çizgi görmüş ben de denemek istedim kesin çift görürüm ilaç etkisinden diye ama ben şok çok net negatif ilaç bu kadar erken vücuttan çıkar mı yoksa tutmadı mı bu ay 😢😢

8. Gün iğne etkisi kalmaz bazılarında bende kalmıyodu mesela. 14.gün tekrarlayın.

Silik çizgi kesin çıkacak gözüyle bakıyordum herkes 12/14 günde çıkar iğne etkisi diyodu. Çok şaşırdım

Selam kızlar ben bu ay klomen ve 2 kutu gonal f kullandım 8 gün önce de çatlatma iğnemi yaptım forumda herkes 14. Günden önce yapılan testlerde silik de olsa çift çizgi görmüş ben de denemek istedim kesin çift görürüm ilaç etkisinden diye ama ben şok çok net negatif ilaç bu kadar erken vücuttan çıkar mı yoksa tutmadı mı bu ay 😢😢
benımde 8. gün erken gebelık testı yaptım negatıf. gebemısınız sızın sonuc bellı oldu mu?

Canım klomen çatlatma iğnesi olduğum geçen ay tam 14. Günde adet oldum doktor tedaviye ara verdi adetime 4 gün var idrar testi silik pozitif çıktı kan verdim sabah sonuç şimdi çıktı 47,2. Benim ilk çocuğum da klomen kullandığım ay değil bir sonraki ay olmuştu

Back
X