birşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi

birşey sorucam bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi iğnenin 9. günü erken gebelik testi yaptım negatif cıktı pozitife döner mi
Benim 9.günde pozitifti. Sıfırlanması 12 günü buluyor genelde. Pozitife elbette dönebilir. Bu arada eğer yumurtalarınız yeterli olgunluğa gelip kendisi çatlıyorsa bence hap, çatlatma iğnesi vs kullanmayın. Doktor yönlendirir tabii o ayrı. Ama zaten vücut bunu kendisi yapıyorken dışardan müdahale olmamalı bence. Sen nerden bu kanıya vardın derseniz geçen ay hüsran olunca bu ay doktora vs gitmedim evde kendim Ovulasyon testi yapıyorum. Bin şükür gayet sağlıklıyım görünene göre yumurtalarım büyüdü büyüdü ve çatladı. Ona göre de değerlendirdik. Eğer hcg de pozitif olursa haftaya süreci tek tek yazacağım

yok bende pcos var bundan dolayı femara ve ovitrelle ikilisi ile devam ettim femaraya yanıt verdi sağ tarafımda 3 yumurta oldu bundan dolayı çatlatma vuruldum kaçıncı günde test yapmalıyız acaba

yok bende pcos var bundan dolayı femara ve ovitrelle ikilisi ile devam ettim femaraya yanıt verdi sağ tarafımda 3 yumurta oldu bundan dolayı çatlatma vuruldum kaçıncı günde test yapmalıyız acaba
Tabii doktor ne önerirse o ayrı. Lütfen yanlış anlamayın. İğne vurulduktan sonda 15.günden önce test yapılmamalı evet çok zor biliyorum içiniz kıpır kıpır ama hayal kırıklığı çok ama çok daha zor.

evettt 15. günde tekrarlıcammm ve eğer pozitif olrusam size kastamonudan hediye göndericemmmm :) umut oldunuz

Benimde 12 gün negatifti. 14 günümdeyim bakmadım bi daha zaten grip oldum 13 gün antibiyotik kullandım negatif diye göğüzlerim şiş acıyo karbım şiş ama umudum 0 olsa çıkardı erken test yaptım bide 12. Gün
17 güne kadar adet olrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…