- 3 Mayıs 2018
- 196
- 105
- 103
- 29
İdrar testinde çıkmıştı aslında belki geç dollenmedir diyecem ama yoksa umitlendirip sizi üzmek de istemem kadın doğum doktorunuz mu söyledi acaba olmadığını merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayinVerdim negatif maalesef
Hayır estafurullah lütfen. Kan testi verdim < 0,2 gibi bişey çıktı sonuç. 0 yani. Doktoruma çok sinirliyim. Bana o iğnenin beta hcg salgılayacağını ilk başta söylemedi. Test yapmamam gerektiğini söylemedi. Ailelerimize bile söyledik biz. Herkes çok üzüldü. Değiştirmeyi düşünüyorum doktoru. Bir süre de gitmek istemiyorum doktora zaten. 14.gün sıfırlandı mı onu da bilmşyorum belki geç döllendiyse ama sıfır çıktı yani. Reglim hala yok 4 gün gecikti. 12. Gün erken gebelik testinde silik çıktı ilk konuyu açtığımda orda fotoğrafı da var. Anlayamadım inanınİdrar testinde çıkmıştı aslında belki geç dollenmedir diyecem ama yoksa umitlendirip sizi üzmek de istemem kadın doğum doktorunuz mu söyledi acaba olmadığını merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayin
Aynen doktorunuzun söylemesi gerekirdi aslinda ben iki ovitrelle tedavisini farkli doktorda almıştım mekan değişikliğinden dolayı ikisi de belirtti ama bazı doktorlar gerçekten işlerini iyi yapmıyorHayır estafurullah lütfen. Kan testi verdim < 0,2 gibi bişey çıktı sonuç. 0 yani. Doktoruma çok sinirliyim. Bana o iğnenin beta hcg salgılayacağını ilk başta söylemedi. Test yapmamam gerektiğini söylemedi. Ailelerimize bile söyledik biz. Herkes çok üzüldü. Değiştirmeyi düşünüyorum doktoru. Bir süre de gitmek istemiyorum doktora zaten. 14.gün sıfırlandı mı onu da bilmşyorum belki geç döllendiyse ama sıfır çıktı yani. Reglim hala yok 4 gün gecikti. 12. Gün erken gebelik testinde silik çıktı ilk konuyu açtığımda orda fotoğrafı da var. Anlayamadım inanın
Hayir benim 9. Günüm diğer bayanın daha önce.Igne olanlar bat tarihiniz ayni günde mi olduuuu
19 kasımda çatlatma iğnesi oldum bu gün böyle çımtı inşallah iğner etkisi değildir
Yok benim 12 Kasımda oldu bugün 16. Gün diğer arkadaşın henüz 14 du galiba tam bilmiyorumIgne olanlar bat tarihiniz ayni günde mi olduuuu
Kimisi erken ogrenebiliyor canım ama çok erken inanki bence 10. 11. Gunden evvel test yapmamalıyız sabredemiyoruz ama yalancı pozitif ihtimali olabiliyor aslında en sağlıklı sonuç 15. Günden sonra çıkıyor konu açan arkadaşın igne etkisi 7. 8. Gün geçmiş mesela benim ise 11. Gün sıfırlandı iğneyi vücuttan atma süresi herkeste aynı olmayabiliyor insallah hamilesindir net sonucu almak için çok az saha sabır19 kasımda çatlatma iğnesi oldum bu gün böyle çımtı inşallah iğner etkisi değildir
Aslında bir kere çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ya dokuzuncu onuncu gün öğrendim ama erken gebelik testi değilde normal testi böyle silik çizgi çıkmış da ama düşük yaptım maalesef daha sonra tüp bebek falan denedim onlarda tuttu ama düştü şimdi maddi olarak Toparlanına kadar tekrar çatlatma iğnesi deniyorum ama tabi önceden hamile kaldığım için belirtileri falan unuttum benim normalde sekizinci gün atar vücudum iğneye ama üstünden zaman geçti bilemiyorumKimisi erken ogrenebiliyor canım ama çok erken inanki bence 10. 11. Gunden evvel test yapmamalıyız sabredemiyoruz ama yalancı pozitif ihtimali olabiliyor aslında en sağlıklı sonuç 15. Günden sonra çıkıyor konu açan arkadaşın igne etkisi 7. 8. Gün geçmiş mesela benim ise 11. Gün sıfırlandı iğneyi vücuttan atma süresi herkeste aynı olmayabiliyor insallah hamilesindir net sonucu almak için çok az saha sabır
Sizi üzmek istemiyorum ama bu elinizdeki miratech erken gebelik testi sanırım. Bu testte böyle siliği görüp ctsi 12.gün heyecanla kan verdim ama negatif. Sizi ki 9 gğnde hala iğneden malesefkiAslında bir kere çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ya dokuzuncu onuncu gün öğrendim ama erken gebelik testi değilde normal testi böyle silik çizgi çıkmış da ama düşük yaptım maalesef daha sonra tüp bebek falan denedim onlarda tuttu ama düştü şimdi maddi olarak Toparlanına kadar tekrar çatlatma iğnesi deniyorum ama tabi önceden hamile kaldığım için belirtileri falan unuttum benim normalde sekizinci gün atar vücudum iğneye ama üstünden zaman geçti bilemiyorum
Bilerek bu testten aldım ilk hamileliğimide 10-11-12 günlerde bu testi yaparak öğrenmiştim. Her geçen gün koyulaşıyordu.Sizi üzmek istemiyorum ama bu elinizdeki miratech erken gebelik testi sanırım. Bu testte böyle siliği görüp ctsi 12.gün heyecanla kan verdim ama negatif. Sizi ki 9 gğnde hala iğneden malesefki
Dogrudur bende 7. 8. Günlerde test yaptım baya belirgin gördüm ikinci çizgiyi 11. Gün kan verdim 1.42 çıktı değerim test yaptım yine tek çizgi çıktı doktor dedi geç döllenme olabilir erken yapma testi dedi bugün kan verecektim sağlık ocağındaki doktorumuz bir cins gerçekten yok randevusu geldin bilmem ne yarin randevu al gel dedi ilgilenmedi yarına kadin doğum doktorunaa randevu aldım bende kan vericem bugünkü testim de sanki hafif silik çıktı bu aksam da afedersiniz tuvalette yoğun akıntı oldu çok az kırmızı da bir lekelenme adet mi olucam yoksa anlamadim ...Aslında bir kere çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ya dokuzuncu onuncu gün öğrendim ama erken gebelik testi değilde normal testi böyle silik çizgi çıkmış da ama düşük yaptım maalesef daha sonra tüp bebek falan denedim onlarda tuttu ama düştü şimdi maddi olarak Toparlanına kadar tekrar çatlatma iğnesi deniyorum ama tabi önceden hamile kaldığım için belirtileri falan unuttum benim normalde sekizinci gün atar vücudum iğneye ama üstünden zaman geçti bilemiyorum
Kuuzm iğneden 15 gün geçmesi lazimmisBu sabah tekrar yaptım 19 kasımda iğnemi olmuştum böyle çıktı hemen
Biliyorumda hamile kaldığımda da böyle öğrenmiştim 9-10 günlerde test yapmıştım o yüzden danışmak istedimKuuzm iğneden 15 gün geçmesi lazimmis
İlk bebeginmi olacak canimBiliyorumda hamile kaldığımda da böyle öğrenmiştim 9-10 günlerde test yapmıştım o yüzden danışmak istedim
İnşallah evet daha önce 3 düşüğüm varİlk bebeginmi olacak canim
Allah'ım inşallah hepimize evlat sevinci yaşatırİnşallah evet daha önce 3 düşüğüm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?