- 26 Ocak 2025
- 5
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi 1buketceylan
16 ocakta aşılama oldum bir belirtim yok bu 2.aşılamam umutsuzum evde test yapsam çıkar mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah cnm senin sonuç ne haber eder misin inşallah pozitif olur cnmHadi ya hayırlısı olsun rabbim öbür ay versin inşallah
Tabi ederim rabbim bugünün hikmetiyle bekleyen herkese nasip etsin inşallah.Amin inşallah cnm senin sonuç ne haber eder misin inşallah pozitif olur cnm
Canım regl oldun mu?Amin inşallah cnm senin sonuç ne haber eder misin inşallah pozitif olur cnm
Test yaptım benimkide negatif maalesefAmin inşallah cnm senin sonuç ne haber eder misin inşallah pozitif olur cnm
Olmadım cnm ama sanki olacam gibi his varCanım regl oldun mu?
Kaçıncı günün bugün cnmTest yaptım benimkide negatif maalesef
İlk defa mı Ovitrelle yaptırdınMerhaba hanımlar 4 ocakta ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı bugün iğne günüyle birlikte 14. Günüm silik çizgiyi çıktı iğne etkisi hala devam eder mi bilgi verir misiniz Eki Görüntüle 3538222 Eki Görüntüle 3538224
14. GünKacinc
Kaçıncı günün bugün cnm
Benim15. Günüm az önce lekem geldi14. Gün
İlk defa mı Ovitrelle yap
Öbür ay bidaha yaptırıcakmısını? Benim ilk iğnemdi olmazsa öbür ay gene yaparız dedi doktor. Bakıyım regl olunca randevu alıcamBenim15. Günüm az önce lekem geldi
Ben özele gidiyorm bilmiyorum ya yaptırmayi düşünmüyorum fiyat çok yüksek geldi bna o yüzden bir kaç ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum cnmÖbür ay bidaha yaptırıcakmısını? Benim ilk iğnemdi olmazsa öbür ay gene yaparız dedi doktor. Bakıyım regl olunca randevu alıcam
Evet fiyatlar pahalı maalesef. Allah yardımcımız olsunBen özele gidiyorm bilmiyorum ya yaptırmayi düşünmüyorum fiyat çok yüksek geldi bna o yüzden bir kaç ay ovulasyon testi kullanmayı düşünüyorum cnm
Amin inşallah cnm senn nerelisn yaş kaçEvet fiyatlar pahalı maalesef. Allah yardımcımız olsun