- Konu Sahibi dagcicegim
-
Bende kızımdan önce pko vardı. Şimdi östrojen azlığı ve yumurta yeteri kadar büyümüyor. Evet ilacın etkisine göre yavaş büyümüş ama bı daha ki tedavi de daha iyi tepki verir.... Benim geçen ay birtane yumurtam oldu o da 14 mm idi bu ay 2 tane oldu biri kendiliğinden çatladı biri de 18 mm ile iğne olmama rağmen kendi çatladı.Canım sende de pko varmı.ben adetin ilk günü doktora gittim letu verdi.sonra ultrason da baktı dedi yumurtan var şuan minik.ilk defa başıma öyle bişey geliyor aşırı geç büyümüş adetin 28.günğ anca büyümüş yumurta.doktorum inşallah sorun çıkarmaz dedi bize o yumurta
Yok geçen ay ilaç almadım.ilk kez letu aldım 3 gündür.bu yumurtam geçen adet döneminde oluşmuş ama çok geç oluşmuş 1 ayda anca.Bende kızımdan önce pko vardı. Şimdi östrojen azlığı ve yumurta yeteri kadar büyümüyor. Evet ilacın etkisine göre yavaş büyümüş ama bı daha ki tedavi de daha iyi tepki verir.... Benim geçen ay birtane yumurtam oldu o da 14 mm idi bu ay 2 tane oldu biri kendiliğinden çatladı biri de 18 mm ile iğne olmama rağmen kendi çatladı.
Geçen aydan kalan yumurta mı bu ? Adet ile genelde atilir ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Sen ilaçlarını kullanmaya devam et zaten 4_5 gün sonrada ölçüm yapılır. Umarım iyi sonuçlar alırsın ...Yok geçen ay ilaç almadım.ilk kez letu aldım 3 gündür.bu yumurtam geçen adet döneminde oluşmuş ama çok geç oluşmuş 1 ayda anca.
Adetin 25.günü oluşmuş bu yumurtaGeçen aydan kalan yumurta mı bu ? Adet ile genelde atilir ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Sen ilaçlarını kullanmaya devam et zaten 4_5 gün sonrada ölçüm yapılır. Umarım iyi sonuçlar alırsın ...
Kullanıyorum canım bugün 2.günüm letudaGeçen aydan kalan yumurta mı bu ? Adet ile genelde atilir ama sorun teşkil edeceğini sanmam. Sen ilaçlarını kullanmaya devam et zaten 4_5 gün sonrada ölçüm yapılır. Umarım iyi sonuçlar alırsın ...
evet büyük ihtimalle kendiliğinden çatlama yapar....Adetin 25.günü oluşmuş bu yumurtabayağı geç oluşmuş muhtemelen erken çatlyacak o
canım içinde 3 aylık ilaç var 230 tl....Letu fiyat ne kadar
Buginde test yaptım negatif tarlusala basladim adetim sökülüp olayim letuyu solimcanım içinde 3 aylık ilaç var 230 tl....
Rahim inceliği bende de var estrofem diye ilaç verdi doktor letu ile beraber kullandım faydaasini gordumEvet sordum bugun eczaneye tatlim alcam doktora danışayım
Cunku famera yaramadi bana etki etmedi klomenle büyüyor yumirta catlatma igne ile catliyo ama dollenmiyo birde bu letuyu isticem doktordan bakim ne dicek bende rahim duvari inceligi var amh dusuk fsh 15lerde
Estrofem rahimi kalinlastiriyor bebeğin sağlıkla tutunması için yer hazırlıyor.Estrofem kullanırken gebe kalinmiyo die biliyorum bende kullandim onu 3 ay ama bana faydası olmadı malesef
Canım senin sonuç noldu letu daEvet canım klomen_ femera_ letu diye gidiyor sıralama sanırım
İlkinde çatlama kanamam ve agrim olduğu için degerlendiremedim bu ay da 2 yumurtam oldu şimdi beklemedeyimCanım senin sonuç noldu letu da
Hadi bakalım güsel sonuçlar alırsın inşallah.bende salı kontrol gidecem ilaç biteli 3 4 gün olduİlkinde çatlama kanamam ve agrim olduğu için degerlendiremedim bu ay da 2 yumurtam oldu şimdi beklemedeyim
Amin canım hepimize güzel haberler nasip olsun sağlıkla....Hadi bakalım güsel sonuçlar alırsın inşallah.bende salı kontrol gidecem ilaç biteli 3 4 gün oldu
Merhaba. Tüp bebek tedavisinde mi famera yaramadı. Kaç yumurta oluştu. Aynı yaştayız sanırım. O yüzden biraz bilgi verir misiniz durumunuz nedir ???Evet sordum bugun eczaneye tatlim alcam doktora danışayım
Cunku famera yaramadi bana etki etmedi klomenle büyüyor yumirta catlatma igne ile catliyo ama dollenmiyo birde bu letuyu isticem doktordan bakim ne dicek bende rahim duvari inceligi var amh dusuk fsh 15lerde
Dedıgınız takvım budızzz sıtesındekımı acabaGoogle den cin takvimi yaz canım doğum tarihi ile belirleniyor ama çok kişide doğru çıktı benimde bu ay olmazsa öyle çok üzülmem gelecek ay nasip olursa kizcem gelecek inşallahrabbim sana da gönlünden geçeni versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?