- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 53
- 45
- Konu Sahibi dagcicegim
-
Bi onuda sorayim doktora ben belki klomende yaramiyo banaEvet canım 1 kutu 3 aylık ilaç içeriyor. Bende klomen kist yaptı femera da olmadı şimdiki doktorum letu verdi gayet iyi büyüyor hatta bu ay bı yumurtam kendi çatladı. Döllenme olmamasının baska sebebi de olabilir. Rahim kalınlığı da onemli
Doktorumla konuş yavrum bı de rahim kalinligini sor. Ben 5 sene önce tedaviye başladım 3 doktorda tahlillerime vs iyi dedi. Olmayınca bıraktık. Sonra çok eski bir doktorum vardı ona gittik meğerse benim rahim ince imiş. Östrojen 60 olması gerekirken 29 idi. Doktor bu şartlarda bebek tutunmaz ilaçta kist yapar dedi. Takviye ilaçlarla rahimi kalinlastirdik.Bi onuda sorayim doktora ben belki klomende yaramiyo bana
Bende onu kullandım 1 ay hemen etki etti hatta lekelenmelerim vardı onlar kesildi adetim düzene girdi.Estrofem kulland ben 3ay ama bana etki etmedi
Bende de yaş 39.... Şimdilik iyi geldi ilaç kontrollerim devam ediyorYaş faktörü var tabi benim yaş 43suan ve geçen sene kullandim ben onu
Amin canım Allah razı olsunAllah gönlün e göre versin tatlim
Bende kullandım femera ama yumurta şekilsiz olusmus dedi çatlatma iğnesi vermedi bu ayda kullandım femera ama bu seferde buyumemis başına böyle birşey gelen var mı cok üzülüyorum artık çocuğumuz olmucak mi diyeEvet canım 1 kutu 3 aylık ilaç içeriyor. Bende klomen kist yaptı femera da olmadı şimdiki doktorum letu verdi gayet iyi büyüyor hatta bu ay bı yumurtam kendi çatladı. Döllenme olmamasının baska sebebi de olabilir. Rahim kalınlığı da onemli
Femera kuvvetli bir ilaç geçen ayda ben letu ile oldum yumurtan degisik büyümüş dedi ama çatlatma iğnesi oldum bunun önemli olmadığını söyledi. Bı de kuzum sana tavsiye stres yumurtalar üzerinde çok etkili büyüyen yumurtayı bile stres kucultebiliyormus. Stres yapmamaya gayret et biliyorum düşünmemek zor ama çabala.... Ve en önemlisi olacağına inan bana ilkinde çocuğun olmaz dediler ben inandım hemde tedavisiz hamile kaldım hepimiz şok olduk. 2. İçin 5 senedir gayret ediyorum. Zamanı vakti var ..Bende kullandım femera ama yumurta şekilsiz olusmus dedi çatlatma iğnesi vermedi bu ayda kullandım femera ama bu seferde buyumemis başına böyle birşey gelen var mı cok üzülüyorum artık çocuğumuz olmucak mi diye
Yaaa doğru diyosun ama işte stres ister istemez yapıyorumFemera kuvvetli bir ilaç geçen ayda ben letu ile oldum yumurtan degisik büyümüş dedi ama çatlatma iğnesi oldum bunun önemli olmadığını söyledi. Bı de kuzum sana tavsiye stres yumurtalar üzerinde çok etkili büyüyen yumurtayı bile stres kucultebiliyormus. Stres yapmamaya gayret et biliyorum düşünmemek zor ama çabala.... Ve en önemlisi olacağına inan bana ilkinde çocuğun olmaz dediler ben inandım hemde tedavisiz hamile kaldım hepimiz şok olduk. 2. İçin 5 senedir gayret ediyorum. Zamanı vakti var ..
İğneden sonra 14. Gün adet olunuyormus genelde doktorum bana adet gecikmesinin 3. Günü sabah ilk idrarla yap dedi. Ama kanda direkt belli oluyorYa benim yarın 14 gün oluyor igne günü dahil kaset test yapsam cikarmi acaba
Canım letu femara dan daha mı etkili.doktorun mu söyledi bunuEvet canım.... Femera ve klomenin etkili olmadığı noktada bu kullaniliyor
Evet canım klomen_ femera_ letu diye gidiyor sıralama sanırımCanım letu femara dan daha mı etkili.doktorun mu söyledi bunu
Çok iyiEvet canım klomen_ femera_ letu diye gidiyor sıralama sanırım
Canım sende de pko varmı.ben adetin ilk günü doktora gittim letu verdi.sonra ultrason da baktı dedi yumurtan var şuan minik.ilk defa başıma öyle bişey geliyor aşırı geç büyümüş adetin 28.günğ anca büyümüş yumurta.doktorum inşallah sorun çıkarmaz dedi bize o yumurtaEvet canım klomen_ femera_ letu diye gidiyor sıralama sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?