Ovitrelle 12.gün yoğun saç dökülmesi

Dnzkzzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
194
-4
Kızlar ovitrelle sonrası 12.günüm. Aşırı derece saç dökülmem var kafayı yiycem sabahları yastığımda aşırı saç kalıyor. Bu normal mi ya ne zaman geçer kızlar yüzümde de iki üç tane sivilce çıktı iğnenin etkisi demi bunlar ? Saç dökülmesi ne zaman geçer ya aranızda yaşayan var mı ?

Ben yaşamadım ama başka bir konuda bir arkadaşta da olmuş diğer belirtiler adetle aynıymış ama saç dökülmesi aşırı olunca şüphelenmiş ve vardı onda bebiş umarım sende de vardır test günün ne zaman?

Şoktayımmmmm 53 geldi beta 14.gün
Hayırlı olsun benim bugün iğneden sonraki 12.günüm ve test yaptım ilk 5 dk içerisinde böyle göründü. idrar testi yapmışmıydın nasıl görünüyordu acaba birde belirtin var mıydı

Eklentiler

• IMG_9588.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 16
Hayırlı olsun benim bugün iğneden sonraki 12.günüm ve test yaptım ilk 5 dk içerisinde böyle göründü. idrar testi yapmışmıydın nasıl görünüyordu acaba birde belirtin var mıydı
Ben evde test yapmadım direkt kan verdim. Tek belirtim yoğun saç dökülmesiydi hala devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…