Ovitrelle 12.gün yoğun saç dökülmesi

Dnzkzzzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
194
-5
Kızlar ovitrelle sonrası 12.günüm. Aşırı derece saç dökülmem var kafayı yiycem 😅 sabahları yastığımda aşırı saç kalıyor. Bu normal mi ya ne zaman geçer kızlar yüzümde de iki üç tane sivilce çıktı iğnenin etkisi demi bunlar ? Saç dökülmesi ne zaman geçer ya aranızda yaşayan var mı ?

Kızlar ovitrelle sonrası 12.günüm. Aşırı derece saç dökülmem var kafayı yiycem 😅 sabahları yastığımda aşırı saç kalıyor. Bu normal mi ya ne zaman geçer kızlar yüzümde de iki üç tane sivilce çıktı iğnenin etkisi demi bunlar ? Saç dökülmesi ne zaman geçer ya aranızda yaşayan var mı ?
Ben yaşamadım ama başka bir konuda bir arkadaşta da olmuş diğer belirtiler adetle aynıymış ama saç dökülmesi aşırı olunca şüphelenmiş ve vardı onda bebiş 🌸umarım sende de vardır test günün ne zaman?

Şoktayımmmmm 53 geldi beta 14.gün 🥹🥹🥹🥹🥹
Hayırlı olsun ☺️ benim bugün iğneden sonraki 12.günüm ve test yaptım ilk 5 dk içerisinde böyle göründü. idrar testi yapmışmıydın nasıl görünüyordu acaba birde belirtin var mıydı

Eklentiler

• IMG_9588.jpeg
    IMG_9588.jpeg
    91,4 KB · Görüntüleme: 15
Hayırlı olsun ☺️ benim bugün iğneden sonraki 12.günüm ve test yaptım ilk 5 dk içerisinde böyle göründü. idrar testi yapmışmıydın nasıl görünüyordu acaba birde belirtin var mıydı
Ben evde test yapmadım direkt kan verdim. Tek belirtim yoğun saç dökülmesiydi hala devam ediyor ☺️

X