Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz nerden biliyosunuz catlamadiniginiOvitrella çatlama iğnesini vurulalı 2 gün oldu çatlama hala olmadı geç mi çatlıyo acaba yada kesin çatlatır mı?
Doktorunun takip etmesi lazımYok ovilasyon yapıyorum takip ediyorum ordan
Ama çatladığını bilemeyiz dedi doktorDoktorunun takip etmesi lazım
Kuzum bende klomen artı çatlatma iğnesi kullandım doktorum takip etti yumurtamim buyup buyumedigi çatlamasına kadar yaniAma çatladığını bilemeyiz dedi doktor
Büyüdüğünü gördü en son gittim çatlama oldu mu diye onu anlamayamayız dedi anlamadım bende şimdi ovilasyon yapılorumda o iğneden pek gösterir diyolar sürekli etkisi gidene kadarKuzum bende klomen artı çatlatma iğnesi kullandım doktorum takip etti yumurtamim buyup buyumedigi çatlamasına kadar yani
Hamile kaldınız mı pekiKuzum bende klomen artı çatlatma iğnesi kullandım doktorum takip etti yumurtamim buyup buyumedigi çatlamasına kadar yani
Evet kuzum hamileyim suandaHamile kaldınız mı peki
İlk seferde mi pekiEvet kuzum hamileyim suanda
Evet canım benim ilk seferde oldu inşallah seninde hayırlı güzel haberlerini alırımİlk seferde mi peki
Ay inşallah ya ama bişey sorucam bu iğne kuruluk yapıyo mu normalde akıntım çoktur iğneden sonra kuruluk varEvet canım benim ilk seferde oldu inşallah seninde hayırlı güzel haberlerini alırım
Kuzum iğneden sonra sanırsam çok şey goruluyor herkezde farklıAy inşallah ya ama bişey sorucam bu iğne kuruluk yapıyo mu normalde akıntım çoktur iğneden sonra kuruluk var
Anladım çok sağolun bilgilendirdiğiniz içinKuzum iğneden sonra sanırsam çok şey goruluyor herkezde farklı
Rica ederim kuzumAnladım çok sağolun bilgilendirdiğiniz için
19 mart yapilan catlatma ignesinin hala etkisi olur mu sizce? Sizin tecrubeniz var kanimca catlatma ignesi ile :) 9 gun olmusBüyüdüğünü gördü en son gittim çatlama oldu mu diye onu anlamayamayız dedi anlamadım bende şimdi ovilasyon yapılorumda o iğneden pek gösterir diyolar sürekli etkisi gidene kadar
Bence olur bende 9da yaptım çok hafif yine çizgi vardı sonraki günler kayboldu çizgi 11. Gün oldu benim de beklemedeyim ama bu göğüs ağrısı herkeste olmuyo benim hiç ağrım olmadı mesela19 mart yapilan catlatma ignesinin hala etkisi olur mu sizce? Sizin tecrubeniz var kanimca catlatma ignesi ile :) 9 gun olmus
Ilk baslar goguslerim feci agridi ama 3-4 gundur azaldi hatta kalmadi..
Canım ben ilk doğal geneliğimde göğüs ucunda su toplamış gübi şeylerle anladım. İğneden sonrada göğüslerim sızladı. Transferim oldu gecen cuma. Çok erken ama tutmadı diye düşündüm. Test yapim dedim. Bakalım koyulaşırsa bebek değilse hcg iğnesi.Bence olur bende 9da yaptım çok hafif yine çizgi vardı sonraki günler kayboldu çizgi 11. Gün oldu benim de beklemedeyim ama bu göğüs ağrısı herkeste olmuyo benim hiç ağrım olmadı mesela
İgnenin etkisi 14 gün sürüyor diye biliyorum . Bende erken test yaptigimda cizgiyi gorup hamileyim sanmistim ama malesef ignenin etkisiymis . Bence bekleyin derim :) insallah hamilesinizdirCanım ben ilk doğal geneliğimde göğüs ucunda su toplamış gübi şeylerle anladım. İğneden sonrada göğüslerim sızladı. Transferim oldu gecen cuma. Çok erken ama tutmadı diye düşündüm. Test yapim dedim. Bakalım koyulaşırsa bebek değilse hcg iğnesi.
İnşAllah bebeklerimizi kucağımıza sağlıkla alırız herşey geride kalır.