- 24 Ocak 2021
- 155
- 32
- 13
- 35
- Konu Sahibi sorguculuk
-
Geçmiş olsun.Bugün sabah 10.gün idrar testi yaptım negatif ama sol bel ağrım bacağa vurması aşırı akıntı göğüs dolgunlupu ama 5 Mayıs adet olcam 5 gün var acaba hamilemiyim .ovitrella insanı mahvediyor yapıyorsun acaba onun etkisimi bekliyorsun bidaha yaptırmam
Ney yaşamadınız anlamadım ben ovitrellayı yaptıktan sonra beklemenin ve dert etmenin amacını dedim .o yüzden yaptırmam fdedm.siz ovitrella sonrası göğüste dolgunluk akıntı yaşamadınız mıGeçmiş olsun.
Üç kere ovitrelle yaptırdım hiç böyle bir sorun yaşamadım, kullanacak arkadaşların gözü korkmasın
Ağrıdan wc çıkamıyordum.adim atamıyordumBugün sabah 10.gün idrar testi yaptım negatif ama sol bel ağrım bacağa vurması aşırı akıntı göğüs dolgunlupu ama 5 Mayıs adet olcam 5 gün var acaba hamilemiyim .ovitrella insanı mahvediyor yapıyorsun acaba onun etkisimi bekliyorsun bidaha yaptırmam
Bunu yaşamadım ben hiç, bünyeden bünyeye değişiyor demek kisol bel ağrım bacağa vurması aşırı akıntı göğüs dolgunlupu
Bende yaşamadım herkesin bünyesi farklı benceNey yaşamadınız anlamadım ben ovitrellayı yaptıktan sonra beklemenin ve dert etmenin amacını dedim .o yüzden yaptırmam fdedm.siz ovitrella sonrası göğüste dolgunluk akıntı yaşamadınız mı
Merhaba. Bende bu ay ilk kez oldum. Yaklaşık 7-8 gün süren göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı ve kasık ağrım hala devam ediyor. Regl günümde 7 Mayıs normal şartlarda. Ne zaman tekrar test yapmak lazım bir bilginiz var mıdır?Bugün sabah 10.gün idrar testi yaptım negatif ama sol bel ağrım bacağa vurması aşırı akıntı göğüs dolgunlupu ama 5 Mayıs adet olcam 5 gün var acaba hamilemiyim .ovitrella insanı mahvediyor yapıyorsun acaba onun etkisimi bekliyorsun bidaha yaptırmam
Ben bugün yaptırdım kan testi negatif 0.1Merhaba. Bende bu ay ilk kez oldum. Yaklaşık 7-8 gün süren göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı ve kasık ağrım hala devam ediyor. Regl günümde 7 Mayıs normal şartlarda. Ne zaman tekrar test yapmak lazım bir bilginiz var mıdır?
Sonucun değişme ihtimali var mı sizce?Ben bugün yaptırdım kan testi negatif 0.1
Bende bugün aşılamanın 13 günü belimde ısınma ve ağrı vardı gece hiç uyuyamadım ağrı kesici de kullanamadım. Sabah kan testi yaptırdım 0.7 çıktı negatif. Kaçıncı gün bugün sizde ?Sonucun değişme ihtimali var mı sizce?
Peki ne zman test yaptın aydınlatırmısınBende 2 kere yaptım 2. de tuttu çok şükür. Böyle birşey yaşamadım, biraz psikolojikte oluyor bazı ağrılar.
Selam benimde bi sorum olucak bende avitrella vuruldum bugun 12. Gunum test aldim negatif cikti 2 gun sonra tekrar yapsam test somuc cikarmiGeçmiş olsun.
Üç kere ovitrelle yaptırdım hiç böyle bir sorun yaşamadım, kullanacak arkadaşların gözü korkmasın
Hiçbir fikrim yok, ben hep adet olmuştum test yapmamıştımSelam benimde bi sorum olucak bende avitrella vuruldum bugun 12. Gunum test aldim negatif cikti 2 gun sonra tekrar yapsam test somuc cikarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?