• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç döllenme ve yerleşme kanaması olan?

boncukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
8
3
36
merhabalar,

benim sat 5 mayıs.. olamadım hala. olmam gereken günde yaptığımız kan testi negatif.

ama 2 gündür çook açık pembe ve çok açık kahverengi akıntı var bazen. 4-5 gün öncede belimde çok değişik ağrılar vardı. bel ağrısı gibi değil farklı bişey.

acaba geç yumurtlama mı oldu?

böyle bir şey yaşayan var mı? reglim 2 hafta geçti nerdeyse..

bi fikri olan yok mu kızlar ya :25::18:

iyice stres oldum.. bu kadar gecikmezdi benim. en fazla 2-3 gün.

üstelik te o kadar yoruluyorum bu ara. kesin olmallıydım bu kadar yorgunlukların üstüne...

2 gün geçtiğinde yapmıştım 0,100 yok diye düşündüm olurum diye bekliyorum hala.. ama 2 gündür pembe leke geldi çoook az.. şimdi kesildi normal akıntı devam.

eğer yerleşmeyse acaba kanda çıkarmı? lekelenme yaşadıktan kaç gün sonra testi yaptınız?

geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum. şimdi gittiğimde çıkmazsa? idrar testi yapmayı düşünüyorum akşam.

2 gün geçtiğinde yapmıştım 0,100 yok diye düşündüm olurum diye bekliyorum hala.. ama 2 gündür pembe leke geldi çoook az.. şimdi kesildi normal akıntı devam.

eğer yerleşmeyse acaba kanda çıkarmı? lekelenme yaşadıktan kaç gün sonra testi yaptınız?

geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. bilmiyorum. şimdi gittiğimde çıkmazsa? idrar testi yapmayı düşünüyorum akşam.

keşke sonuçları da yazsanız bizde ögrenmiş olurduk

Back
X