Ovilletre çatlatma iğnesi olanlar yardımmmm

İkimiz de aynı gündeymişiz. Sonucunu merakla bekliyorum. Ben bir yıldır bekliyorum. Bu ay ilk kez klomen+çatlatma iğnesi kullandım.

Ben de kan verdim. Sırf merakımdan. Bakalım ne kadar düşme var.

Ben de kan verdim. Sırf merakımdan. Bakalım ne kadar düşme var.

benimki 4,81 e düşmüş kesinleşti olmadığı artık.. bende geçen ay klomen kullandım bu ay klomen sonrası ilk iğnemi oldum öyle bariz bi ağrım falanda olmadı benim.adetlerim 28 günde bi mutlaka oluo.bi problem yok diolar 2 senedirde ben deniyorum.bu ay devlet hastanesini bırakıyorum artık özele gitcem

Bundan önceki tahlilini kaç gün önce yaptırmıştın. Adetine daha var. Artabilir.

B
Benimki de 4,43 olmuş. Şimdi biraz daha beklemeye devam. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama her zaman umut vardır :)

nasıl yani klomenle büyümüo mü peki kaç cm oluo yumurtan??
Önceki aylar için söyledim. Bu ay vardı bir tane yumurta, gayet de iyi dedi doktor. Gerçi diğer aylarda hiç doktora gitmemiştim. Belki de yumurtlama olmuştur da işte, genelleme yaptık gelişmiyor ki hamile kalamamışım diye.

benim 14. günümde çatlama oluo ya cnm biz o hafta ful ilişkiye girdik ama daha sonrasında giremedik yorgunluktan stresten falan.bi bilgin var mı ya acaba girmek gerekio mu yoksa gebelik şansım var mı.karnımda çok ağrıo iştahım çok arttı.beyaz bi akıntım var.ama bilmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…