Şimdi idrarda gebelik testi yaptım, negatif. İki gün önce yaptığım pozitifti. İğnenin etkisi muhtemelen yarın tamamen geçer.[/QUOTE
benim 9. günüm bugün tekrar kan testi yaptırdım ben hiç idrar yapmadım. normalde 11.21 dü değerim düştüysede yükseldiysede yazcam buraya. sen ne zmandır düşünüdun çocuk?
Ben de kan verdim. Sırf merakımdan. Bakalım ne kadar düşme var.
Bundan önceki tahlilini kaç gün önce yaptırmıştın. Adetine daha var. Artabilir.benimki 4,81 e düşmüş kesinleşti olmadığı artık.. bende geçen ay klomen kullandım bu ay klomen sonrası ilk iğnemi oldum öyle bariz bi ağrım falanda olmadı benim.adetlerim 28 günde bi mutlaka oluo.bi problem yok diolar 2 senedirde ben deniyorum.bu ay devlet hastanesini bırakıyorum artık özele gitcem
Bundan önceki tahlilini kaç gün önce yaptırmıştın. Adetine daha var. Artabilir.
Benimki de 4,43 olmuş. Şimdi biraz daha beklemeye devam. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama her zaman umut vardır :)benimki 4,81 e düşmüş kesinleşti olmadığı artık.. bende geçen ay klomen kullandım bu ay klomen sonrası ilk iğnemi oldum öyle bariz bi ağrım falanda olmadı benim.adetlerim 28 günde bi mutlaka oluo.bi problem yok diolar 2 senedirde ben deniyorum.bu ay devlet hastanesini bırakıyorum artık özele gitcem
B
Benimki de 4,43 olmuş. Şimdi biraz daha beklemeye devam. Ben kendimi hiç hamile hissetmiyorum ama her zaman umut vardır :)
Benim yumurtam gelişmiyormuş. Adetlerim 30 günde bir gayet düzenliydi. Stresten gelişmemiştir diyor doktor.bi sorun yok dimi sendede. düşsün bakalım elbet yüksek rakamları görcez bi gün:)))
Benim yumurtam gelişmiyormuş. Adetlerim 30 günde bir gayet düzenliydi. Stresten gelişmemiştir diyor doktor.
Önceki aylar için söyledim. Bu ay vardı bir tane yumurta, gayet de iyi dedi doktor. Gerçi diğer aylarda hiç doktora gitmemiştim. Belki de yumurtlama olmuştur da işte, genelleme yaptık gelişmiyor ki hamile kalamamışım diye.nasıl yani klomenle büyümüo mü peki kaç cm oluo yumurtan??
Bir sorun yok değil mi demişsin ya ben onu genel algıladım.nasıl yani klomenle büyümüo mü peki kaç cm oluo yumurtan??
Bir sorun yok değil mi demişsin ya ben onu genel algıladım.Bu ay her şey yolunda.
inşallahhhİnş en kısa zamanda hamiş oluruz cnm ne kadar cok dua o kadar çabuk olcak inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?