- 19 Ocak 2024
- 80
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi cigdem5777
-
Canım yaptığın testleri at bakalımKızlar benim son adet tarihim 11 Aralık 30 31 ve 1 ocak korunmasız ilişki yaşadım bu ay 11 de adet olmadım 15 gündür yoğun akintim bel ve göğüs kasik ağrısı çekiyorum 4 gündür her sabah erken gebelik yapıyorum ama sonuç negatif bugün ovilasyon testi yaptım anlamadım ama bana yardımcı olur musunuz
Canım yaptığın testleri at bakalım
kan testi bir yaptırsanız yada ultrasona girseniz yumurtlama gözüküyor ama bu kadar sürede geçmesi ve böyle olması tuhafKızlar benim son adet tarihim 11 Aralık 30 31 ve 1 ocak korunmasız ilişki yaşadım bu ay 11 de adet olmadım 15 gündür yoğun akintim bel ve göğüs kasik ağrısı çekiyorum 4 gündür her sabah erken gebelik yapıyorum ama sonuç negatif bugün ovilasyon testi yaptım anlamadım ama bana yardımcı olur musunuz
4 gün önce beta hcg 1.8 dün 2.3 bugün 2.6 çıktı asiti sağ kasigimda ağrı var bacağıma kadar vuruyorkan testi bir yaptırsanız yada ultrasona girseniz yumurtlama gözüküyor ama bu kadar sürede geçmesi ve böyle olması tuhaf
kan testleri de negatif klomen yada farklı yumurta destekleyici kullandınız mı kist mi haptı acaba4 gün önce beta hcg 1.8 dün 2.3 bugün 2.6 çıktı asiti sağ kasigimda ağrı var bacağıma kadar vuruyor
Hayır kullanmadım niye öldü bilmiyorumkan testleri de negatif klomen yada farklı yumurta destekleyici kullandınız mı kist mi haptı acaba
Peki hcg neden böyle arttti kikan testleri de negatif klomen yada farklı yumurta destekleyici kullandınız mı kist mi haptı acaba
kimyasal gebelikte böyle oluyor değerler yüksek ihtimal sebebi buPeki hcg neden böyle arttti ki
Simdi ne olacak ki pekikimyasal gebelikte böyle oluyor değerler yüksek ihtimal sebebi bu
bir kadın doğum uzmanına gidin belkide farkında olmadan da kist yada farklı durumlar olabilir ultrason en garantisiSimdi ne olacak ki peki
Sonucunuz nedir merak ettim4 gün önce beta hcg 1.8 dün 2.3 bugün 2.6 çıktı asiti sağ kasigimda ağrı var bacağıma kadar vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?