• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovilasyon testi

hilal ylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2022
29
9
1
27
IMG_20230106_014314.jpg

Ovilasyon testi yaptım sizce ilişkgirsem hamile kalır mıyım daha koyu mu olması lazım czginin gecen ay 23 de hasta oldum 37 gün döng0m var normalde uygulamalarda 10 Ocak ve 15 Ocak arası yumurtlamayı gösteriyor acil yardım

Eki Görüntüle 3187282
Ovilasyon testi yaptım sizce ilişkgirsem hamile kalır mıyım daha koyu mu olması lazım czginin gecen ay 23 de hasta oldum 37 gün döng0m var normalde uygulamalarda 10 Ocak ve 15 Ocak arası yumurtlamayı gösteriyor acil yardım
Az önce sen bana kızdın ama yinede yazayım. Pik olmamış daha çatlamamış yumurta. Biri silikleşmesş lazım

Eki Görüntüle 3187282
Bi tık daha koyulaşacak gibi
Eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa bugün ve yarını da değerlendirebilirsiniz
Veya yarın sabahı değerlendirin bu geceyi boş geçin

Bi tık daha koyulaşacak gibi
Eşinizin spermlerinde sıkıntı yoksa bugün ve yarını da değerlendirebilirsiniz
Veya yarın sabahı değerlendirin bu geceyi boş geçin
Teşekkür ederim 😀 sperm ölcümü yaptırmadık 3 aydır deniyoruz hemen yaptırmamız gerekir mi

Teşekkür ederim 😀 sperm ölcümü yaptırmadık 3 aydır deniyoruz hemen yaptırmamız gerekir mi
Yani size kalmış bir durum. Baştan bilelim ona göre davranıp kendimize zaman verelim derseniz yaptırmakta fayda var. İkinizden birinde bi sorun çıkarsa ona odaklanıp çözüm bulursunuz. 3-4 gün boyunca ilişkiye girmediğiniz bir dönemde üroloji doktoruna gidip test verebilir.

Yani size kalmış bir durum. Baştan bilelim ona göre davranıp kendimize zaman verelim derseniz yaptırmakta fayda var. İkinizden birinde bi sorun çıkarsa ona odaklanıp çözüm bulursunuz. 3-4 gün boyunca ilişkiye girmediğiniz bir dönemde üroloji doktoruna gidip test verebilir.
Tekrardan teşekkür ederim

Back