Arkadaşlar merhaba
Ovilasyon testi yaparak hamile kalan arkadaşlar var mı aranızda? Testi nasıl kullandınız çatlama olduktan sonra kaç gün daha ilişkiye devam ettiniz ve bebişi kaç gün sonra öğrendiniz? Beni bilgilendirir misiniz?
Benim ilk regl 19/10 da başladı 25/10 da bitti bittiği gün ovilasyon testine başladım. Takvimde 2/11 gösteriyordu. Fakat ovilasyon testine göre çatlaman 30/10 ve 31/10 da bitti. Değerlendirdik günleri bakalım kısmet dua edin
Hiç anlamadım desem yeri 4 düşük 1 yasiyanim var bu altıncı olacak nasipse hamile kaldigimi hisetim ara ara kaşık batmalarim oldu baskada birşey yok ne miğde bulantisi ne başka bir şey çıkmaz diye yaptım anında beli oldu
Hiç anlamadım desem yeri 4 düşük 1 yasiyanim var bu altıncı olacak nasipse hamile kaldigimi hisetim ara ara kaşık batmalarim oldu baskada birşey yok ne miğde bulantisi ne başka bir şey çıkmaz diye yaptım anında beli oldu
benim olursa inşallah ilk olacak. bende test yaptım işte yukarıda detaydaki gibi. son değerlendireceğim 2 gün kaldı. İnşallah nasip olur da benimde sağlıkla bir bebeğim olur
benim olursa inşallah ilk olacak. bende test yaptım işte yukarıda detaydaki gibi. son değerlendireceğim 2 gün kaldı. İnşallah nasip olur da benimde sağlıkla bir bebeğim olur