over kisti

mimosablossom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2010
2
0
36
İstanbul
ben 17 yasındayım 2 ay önce yumurtalık ve rahim ağzında asırı derecede iltihap cıktı uykularım kaçtı uyuyamadım acıdan kasıntıdan yanmasından gece 4te 5te hastanelere gittim serum takıp takıp gönderdiler acısı geciyodu eve gelip uyuyordm belli bir süre sonra acıdan tekrar uyanıyordm uyku düzenim alt üst olmsutu resmen nese jinekologa gittim bana 3 tane ilac yazdı monodoks falan işte neyse artk hissetmedim iltihapları geçti dedim ilaclarda bitmişti gece kasıklarımda bi sancıyla uyandım hemen hastaneye gittik ultrason falan derken kist cıktı yumurtalıklarımda bi tane 8mm büyüklüğünde dediler korkmadım kücük diye aradan 4gün geçti birden sancı girdi ama öyle böyle degil hemen hastanye gittik tekrar ultrason yaptılar kist 50mm büyümüş 58mm ye cıkmıs bide diğer yumurtalıktada kist cıktı oda 53mm capındaymıs doktor gyneell verdi smdi bana adet olmamı bekledik 4 5 gün önce adet oldum sükür ama cok korkuyorum 4 günde okadar büyümesine bide daha genç kızım sonucta doğum kontrol hapı içmem normal mi? haberlerdede cıktı geçen günlerde doktor kullanmayın diyo haberlerde ocakta 18den gün alıp direk ameliyat olmak istiyorum ama ondanda korkuyorum ya yumurtalıklarımı alırlarsa yada zzedelenirse kısır kalırsam vs vs die. yardımcı olun lütfen

bende de ufacık kistler vardı. doktorum çok önemli değil demişti. ayrıca adet düzensizliğide vardı. ben doğum kontrol hapını 3 yıl kullandım hiç bir sorun yaşamadım. bu kadar sene o kadar insan kullandı kaç kişi sorun yaşadı ki?
daha yeni duydum ben doktorların kullanmayın dediğini. garip... oysa menepoza kadar kullananlarda var...

Allah şifa versin
benimde büyükçe bi kistim var çok şükür ağrım olmuyor ama ameliyat gerekli
ve ben de senin gibi korkuyorum yumurtalığımın alınmasından

caım sanada aynı bıtkıyı öneriyorumm benimde var kullanıyorum aslan pençesi ve civan perçemi zerdeçal balla karıştırıp yutuyorum 1 tatlı kaşığı toz olarak dğerlerinide 1 su bardağı suda kaynamış suda bir tutam aslan pençesi 2 tane çiçek at demle 10 dk içç internettende araştır oturma banyosuda yapp canım iyi geliyo düşertiyoo yan etkisi yok dene dua edersin bana

slm canım ben de over kisti var bu bitkiler gerçekten tedavi edicimi yani etkili oluyormu sen kullanıyormuşsun ya o yüzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…