Merhaba kızlar bende pcos var ve yumurtalarım çok dirençli 7 aydır bebek tedavisi görüyorum ilaçsız adet olamıyorum 7 ayda sadece 2 kez gelişti yumurtalarım 2 ay önce ovritelle vurundum ama tutmadı iğnenin 14. Günü kan verdim 2.55 çıktı bthcg , kan verdikten bir gün sonra adet oldum yani iğnenin 15. Günü doktor adet olunca gel dedi ama ben gitmedim o ay ilaç kullanmak istemedim şimdi tekrar tarlusal ile adet oldum bugün adetimin 2. Günü doktor femara ve klomen yazdı ek olarak kalçadan vurulan bir iğne yazdı dekort, dekort kullandınız mı ? ne işe yarıyor
Yakın zamanda rahim filmi çektiricem ve doktor bana ovarian drilling ameliyatı önerdi muhtemelen onu olucam bilgisi olan var mı vajinal yol ile mı deliniyor yumurtalar yoksa karından çizik mı atıyorlar? Bilgisi olan varsa yazar mısınız? Şimdi den teşekkürler
Yakın zamanda rahim filmi çektiricem ve doktor bana ovarian drilling ameliyatı önerdi muhtemelen onu olucam bilgisi olan var mı vajinal yol ile mı deliniyor yumurtalar yoksa karından çizik mı atıyorlar? Bilgisi olan varsa yazar mısınız? Şimdi den teşekkürler