Baya köyü görünüyor değerlendirin. Testi yapmaya da devam edin bence çatlama görene kadarArkadaşlar fotoğraf atamıyorum uyarı veriyor link attım bakar mısınız
Adetimin bitişinin 10.günü test yaptım
C tam koyu T hafif silik
Sonucu nedir acaba
url=https://resimlink.com/IzFr3Bf][/url
Çatlama olduğunu nasıl anıyoruz testteBaya köyü görünüyor değerlendirin. Testi yapmaya da devam edin bence çatlama görene kadar
Köyü çıkıyor pik diyorlar ya ertesi günü silik çıkınca t çizgisi çatlama diyorlar ben çatlamayi değerlendiremedik sadece pik olduğu gun ilişki oldu ama regl oldum malesef
Köyü çıkıyor pik diyorlar ya ertesi günü silik çıkınca t çizgisi çatlama diyorlar ben çatlamayi değerlendiremedik sadece pik olduğu gun ilişki oldu ama regl oldum malesef
Kaç gün sürüyor abla yumurtlama yarında test yapıyım mıDeğerlendirin bugünü yumurtlama var görünüyor
Sonraki günler de test yapmak lazım mı ablaÇatlama.oldu demekki benimkide öyle çıkmıştı koyu çıkan ertesi günü silik . Değerlendirmek lazim
Bugün yaptığım testte böyle çıktıPik görünüyor çatlamayı da değerlendirinnnn
Çatlama oluşmuş o zaman bu günü de değerlendirinBugün yaptığım testte böyle çıktı
İnşallah Hayırlı haberler alırızBu da benimkiler dün ve bugün pik oldu sanırım.. burda fazla görünmüyor ama baya koyular :)
Silik çizgi çıktıktan sonra ben bidaha yapmadım test bu ay regl oldum bitince bidaha baslicam yumurtlama testineSonraki günler de test yapmak lazım mı abla
Bende indirdim ama ücretli sanırım kullanmak istemiyorum silince üyelik iptal olurmuFlo diye ücretsiz bir uygulama var. Onu yükleyip regl ve yumurtlama tarihlerini görebilirsin. OVULASYON gösterdiği günlerde test yap. Yoğun çizgili günlerde birlikte olursunuz. Öncesinde folik asit kullanmaya ve eşinle iyi beslenmeye dikkat et
Ben kullanıyorum canım pro kısmı ücretli normalde ücretsiz uygulama ücretsiz şekildede kullana bilirsinBende indirdim ama ücretli sanırım kullanmak istemiyorum silince üyelik iptal olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?