• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otuz Yaş Sendromu

Son zamanlarda çıkan 20 yaş akımından sonra daha iyi anladım, bir kadının en güzel oldugu zaman dilimi kesinlikle 30 lu yaşları.
Çizgilerinizi sevin, sizi siz yapan yaşanmışlıklarınız onlar.
Ve hayır hiç bir şey için geç kalmadınız.
Gerçekten mi? Ben 23 yaşındayım 30 yaşına girmekten korkuyorum ya 🤣

29 dan bir farkı yok emin ol

Evlenmiş olsan da başka başka sorunların olurdu

30-35 arası evlenmek için geç değil

Gez , güzellikle bakımla daha çok vakit harca , kendine yatırım yap
Sosyal aktivitelere daha çok katıl
Yeni insanlar tanı , kendine yeni yeni hedefler koy

Hayat 20 de kalmıyor.
İnsan olgunlaşınca ağırlaşıyor.
30 lu yaşlar insanın kendini çok daha iyi tanıdığı yaşlar.

çizgiler yaşamış olduğun hayat tecrübelerinin sana armağanı öyle düşün. her yaş ayrı güzel bence.
bende 29 olcam 4 hazıranda. =D evlilik konusuna gelince nasip diyorum.

Ayy benim de 30a 1 kaldı :) 27 yaşındayken sizin hissettiklerinizi hissetmiştim. Şimdi kendimi hem fiziksel hem ruhsal olarak çok beğeniyorum. Hatta saçlarım, cildim hiç bu kadar iyi olmamıştı :) Ruhsal olarak da eskisi gibi değilim, mesela çok yumuşak başlı bir insandım. Kendi isteklerimi sonraya bırakırdım hep, şimdi ise netim her konuda. Bu çevremdeki insanlara da yansıdı, daha çok saygı gördüğümü hissediyorum. Kafam aşırı rahat. Daha bugün az önce eskiden olsa delireceğim bir olay yaşandı, ben gülerek karşıladım. Yani sonuç olarak 30a yaklaşırken, hiçbir şey korktuğum gibi değilmiş, aksine fiziksel ve ruhsal olgunluğun tadını çıkarmak gereken bir donemmis. Tadını çıkarın :)

Back
X