• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otuz yas sendromu felaket vurdu:((

:D cok erken çökmüşsün sen. Ne yaşlanması yahu daha büyümüşsün ancak. Ne bileyim çık bu kafadan hemen 30 yaş sendromu duymamıştım hiç. Genelde erkekler 35 yaş sendromuna girer ama kadınlarda daha az diye biliyorum. Sen sıkılmışsın bence saçını basını değiştir spora yazil yeni ortama gir. Insanlar ilk evliliklerini 30 yas civarı yapiyorlar zaten

Yaşım 29, 30’a az kaldı ama hala kendimde 30 yaş olgunluğunu göremiyorum kaldı ki çevrem de böyle diyor.

Tanımadığım insanlar bile 25 diyor. Geçen gün dolmuşta bi teyze “yavrum niye sivil verdin? öğrenciye benziyorsun” dedi, öğrenci değilim teyze dedim.

Ben bunun kıyafet ve davranışlarla alakası olduğunu düşünüyorum bir de fizikle. Vücudum atletik bir görüntüde hani öyle süper değil ama şişman değilim, balık etli de değilim. Normal kilodayım işte. Bir de kıyafet giyim tarzım hep kot tişört spor ayakkabı :d Bence bu önemli faktör, bir de davranışlar.

Ben olgun insan kıyafeti giysem bile o olgunluğu gösteremiyorum. Çünkü çooook cırcırım, konuşkanım, gülüyorum vs. biraz böyle havam hala 23-25 yaş arası gibi. Kendimi öyle hissediyorum ve tanımadığım insanlar dahi öyle düşünüyor.

Fit bi vücut, güzel bir enerji, cıvıl cıvıl olmak küçük gösteriyor.

20'li yaşlarda ki insanlara özenmen normal, bizim zamanımızda çağ böyle değildi. Teknoloji çok ilerledi, daha hür ve kendi kararlarını gayette güzel verebiliyorlar, avantajları çok fazla ama iyi ki de bu zamanlarda 20'li yaşlarda değilmişim :)

Bende 33 yaşındayım. Her yaşımı dolu dolu yaşadım o yüzden bende halinden çok memnun olan insanlardanım. :)
Her yaşın ayrı güzelliği var. Barışık ol kendinle.

30 yaş sendromu mu varmış?

5 yıldır 30'lu yaşlarımdayım hiç olumsuz düşünmedim. Aksine bir çok şeyin değerini yeni anladım. Kendime daha çok değer vermeyi, istemediğim yerde durmamayı öğrendim..

Yüzümdeki kırışıkların yer etmeye başladığının, yanaklarımın eskisi kadar gergin olmadığının tabi ki farkındayım. Ama buna üzülecek kadar aciz değilim..

Yaşım 29, 30’a az kaldı ama hala kendimde 30 yaş olgunluğunu göremiyorum kaldı ki çevrem de böyle diyor.

Tanımadığım insanlar bile 25 diyor. Geçen gün dolmuşta bi teyze “yavrum niye sivil verdin? öğrenciye benziyorsun” dedi, öğrenci değilim teyze dedim.

Ben bunun kıyafet ve davranışlarla alakası olduğunu düşünüyorum bir de fizikle. Vücudum atletik bir görüntüde hani öyle süper değil ama şişman değilim, balık etli de değilim. Normal kilodayım işte. Bir de kıyafet giyim tarzım hep kot tişört spor ayakkabı :d Bence bu önemli faktör, bir de davranışlar.

Ben olgun insan kıyafeti giysem bile o olgunluğu gösteremiyorum. Çünkü çooook cırcırım, konuşkanım, gülüyorum vs. biraz böyle havam hala 23-25 yaş arası gibi. Kendimi öyle hissediyorum ve tanımadığım insanlar dahi öyle düşünüyor.

Fit bi vücut, güzel bir enerji, cıvıl cıvıl olmak küçük gösteriyor.

35 yaşımdayım. Kendimdeki değişikliğin bir tek ben farkındayım demekki. Ki kimse 30 küsürlü diye tahminde bulunmadı :))

Back
X