otururken önüm çok çıkıyo nolur yardım ediiin

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım

pantolon tipinden olmasın?
Ama bakmazlar ki kimse oraya sen bakıyorsun diye bakıyorlardır yani çıksa bile öyle bakılmaz ayıp

pantolonla alakalı bi durum olmasın ?

yok değil keşke öyle olsa..neyi giysem öyle oluyo bikinide de öyle görünüyo (

çok ilginç mesane de falan bi sorun olmasın doktora gözüktün mü ?
ayrıca öyle bakmaz herkes sen kuruntu yapıyosundur takma kafana

çok ilginç mesane de falan bi sorun olmasın doktora gözüktün mü ?
ayrıca öyle bakmaz herkes sen kuruntu yapıyosundur takma kafana
yo doktora gitmedim ama ablama sordum kemik yapısıdır dedi ama kemiğim baya iç tarafta kalıyo. et var yani üstünde kemikle alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa eskiden de farketderdim

Dr a sor bir sorun yoksa kiii zannetmiyorum sağlık sorunu olduğunu, bölgesel lipo yaptırabilirsin.. Emin ol çok işe yarıyor

Dr a sor bir sorun yoksa kiii zannetmiyorum sağlık sorunu olduğunu, bölgesel lipo yaptırabilirsin.. Emin ol çok işe yarıyor
bölgesel lipo mu
18 bence küçük bir yaş bunun için
kilo vermen spor yapman daha güzel

Erimeyen yer erimez.. Tabikide normal yoldan eritebiliyorsa en iyisi o olur ama erimiyorsada yapacak tek şey lipo olur..

genetik bir durum sonuçta her insanda cinsel organ görünümü farklılık gösterir
sağlık problemi olduğunu sanmıyorum
ama yine de bi görün 2 ayda değişmesi biraz tuhaf geldi
çok rahatsız oluyorsan belki kamufle edebilirsin etek veya pantolon üstü tunik gibi

Etek giy

Bencede etekli giysiler tercih edebilirsin. Orayı eritmenin yolu göbeğini eritmen gerek ve yapi gereği tombiktir yapacak birşey yok bol pantolonlar tercih etmelisin

Bazılarının o kısmı daha kemikli çıkık oluyor benim eskiden bi arkadaşım vardı onunda öyle çıkıntılıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…