eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım
eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım
yo doktora gitmedim ama ablama sordum kemik yapısıdır dedi ama kemiğim baya iç tarafta kalıyo. et var yani üstünde kemikle alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa eskiden de farketderdim
genetik bir durum sonuçta her insanda cinsel organ görünümü farklılık gösterir
sağlık problemi olduğunu sanmıyorum
ama yine de bi görün 2 ayda değişmesi biraz tuhaf geldi
çok rahatsız oluyorsan belki kamufle edebilirsin etek veya pantolon üstü tunik gibi
Bencede etekli giysiler tercih edebilirsin. Orayı eritmenin yolu göbeğini eritmen gerek ve yapi gereği tombiktir yapacak birşey yok bol pantolonlar tercih etmelisin