• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

otururken önüm çok çıkıyo nolur yardım ediiin

asada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
150
2
118
İstanbul
eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım

pantolon tipinden olmasın? o_O
Ama bakmazlar ki kimse oraya sen bakıyorsun diye bakıyorlardır yani çıksa bile öyle bakılmaz ayıp :KK53:

eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım

pantolonla alakalı bi durum olmasın ?

yok değil keşke öyle olsa..neyi giysem öyle oluyo bikinide de öyle görünüyo :((

çok ilginç o_O mesane de falan bi sorun olmasın doktora gözüktün mü ?
ayrıca öyle bakmaz herkes sen kuruntu yapıyosundur takma kafana:cool:

çok ilginç o_O mesane de falan bi sorun olmasın doktora gözüktün mü ?
ayrıca öyle bakmaz herkes sen kuruntu yapıyosundur takma kafana:cool:
yo doktora gitmedim ama ablama sordum kemik yapısıdır dedi ama kemiğim baya iç tarafta kalıyo. et var yani üstünde kemikle alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa eskiden de farketderdim

Dr a sor bir sorun yoksa kiii zannetmiyorum sağlık sorunu olduğunu, bölgesel lipo yaptırabilirsin.. Emin ol çok işe yarıyor

Dr a sor bir sorun yoksa kiii zannetmiyorum sağlık sorunu olduğunu, bölgesel lipo yaptırabilirsin.. Emin ol çok işe yarıyor
bölgesel lipo mu o_O
18 bence küçük bir yaş bunun için
kilo vermen spor yapman daha güzel :KK73:

Erimeyen yer erimez.. Tabikide normal yoldan eritebiliyorsa en iyisi o olur ama erimiyorsada yapacak tek şey lipo olur..

genetik bir durum sonuçta her insanda cinsel organ görünümü farklılık gösterir
sağlık problemi olduğunu sanmıyorum
ama yine de bi görün 2 ayda değişmesi biraz tuhaf geldi
çok rahatsız oluyorsan belki kamufle edebilirsin etek veya pantolon üstü tunik gibi

Etek giy:KK37:

Bencede etekli giysiler tercih edebilirsin. Orayı eritmenin yolu göbeğini eritmen gerek ve yapi gereği tombiktir yapacak birşey yok bol pantolonlar tercih etmelisin

Bazılarının o kısmı daha kemikli çıkık oluyor benim eskiden bi arkadaşım vardı onunda öyle çıkıntılıydı

Back