Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım
pantolonla alakalı bi durum olmasın ?
pantolon tipinden olmasın?
Ama bakmazlar ki kimse oraya sen bakıyorsun diye bakıyorlardır yani çıksa bile öyle bakılmaz ayıp
Allah Allah kilodandır o zaman biraz kilo vermeye çalışmalısınyok değil keşke öyle olsa..neyi giysem öyle oluyo bikinide de öyle görünüyo (
yok değil keşke öyle olsa..neyi giysem öyle oluyo bikinide de öyle görünüyo (
yo doktora gitmedim ama ablama sordum kemik yapısıdır dedi ama kemiğim baya iç tarafta kalıyo. et var yani üstünde kemikle alakalı olduğunu sanmıyorum öyle olsa eskiden de farketderdimçok ilginç mesane de falan bi sorun olmasın doktora gözüktün mü ?
ayrıca öyle bakmaz herkes sen kuruntu yapıyosundur takma kafana
bölgesel lipo muDr a sor bir sorun yoksa kiii zannetmiyorum sağlık sorunu olduğunu, bölgesel lipo yaptırabilirsin.. Emin ol çok işe yarıyor
Etek giyeskiden böyle değildi son 2 aydır baya var bu .otururken erkek şeyi gibi duruyo çok utanıyorum herkes oraya bakıyo o şişliği nasıl indirebilirim..çok kilolu da değilim biraz göbeğim var acaba ondan mı? ya da ne olabilir lütfenn yardım edin.. 18 yaşındayım