Oturup kalkma

bu hareket daha da kaldırıyor popoyu gibi gelde bana ! güzel bişey değil mi kalkık olması benim hoşuma gitti valla
bu arada ben fena grip oldum geçen hafta o yüzden oturup kalkmaya ara vermek zorunda kaldım ama bir kaç güne tekrar başlıycam

purpleangel ciiiiim sn fazla zorlanmadan yapabiliomuşsun sana şeyi sorcam. sen şimdi otururosn ya
3 4 saniye oturupmu kalkıosn yoksa direk popon koltua değer değmesmi kalkıosn????????? ben önceden değer değmes kalkıodm hızla oturup kalkıodm çok kasıodu o yüsden yapmaya üşeniodm düzenli yapamadm. ama 2 gündür farkettim oturup 3 saniye falan kalıp sonra kalkıorm böle öle fazla zorlanmıorm.. artık düzenli yapcam.dün 400 yabtm, sabah 200 yapdm bi 200 daha yabcam.. he bide sen 100er aralıklarlamı yapıosn yoksa bi anda 400mü yapıosn?

Sandalyeye oturup kalkma değil de squat öneririm poponun dikleşmesi zayıflama incelme işte ne ararsanız var. Kardeşim yaptı işe yarıyor. Topuklarınızın altında yüksek bir nesne yerleştirerek çömel ve kalk yapıyorsunuz. Google'a yazıp aratırsanız detaylı bir şekilde çıkar arkadaşlar.

Kızlar ben bir aydır bu egzersizi yapıyorum.(sandalyesiz)kalçalarım çok düşüktü o yüzden başlamıştım..iki haftada sonuç almaya başladım.aynanın karşısından zor ayrılıyorum şuan müthiş bi şekle girdi, ayrıca basenleride eritti bu kadarını beklemiyordum çok mücizevi bir hareket. günde 15 kere yapıyorum..fazlası dizlerimi yoruyor.ve diz sağlığı açısından zararlı olabileceğini düşündüğüm için arttırmıyorum.

Son düzenleme:
kk kadınlarına kalsa kollarını kaldırmayacaklar kas oluşacak diye..

o kadar kolay mı kas oluşması..günde 700 kere yaparsanız evet kas oluşabilir ama 15-25 gibi yapsanız iyidir bence..

bende denemeye başlıyorum

Kızlar ben bu hareketi sandalyesiz yapıyorum ve çok yararlı. Günde 20 kere yapmak yeterli oluyor. Basenleri inceltiyor ve popoyu kaldırıyor. İlk günlerde bacaklarınız biraz ağrıyor ama sonra alışıyorsunuz ve oturup kalkarken hiç hissetmiyorsunuz.

Valla iyiki bu forum var...Daha neler öğreneceğim acaba.Yarından itibaren oturup kalkmaya başlıycam bakalım.Callanetics egzersizine zaten başladım birde bunu yapayım bakalım nasıl bir fiziğe kavuşacağım

up! bu konu yukarda olmalı

devamlı yapanlar ölçülerinizi aldınız mı ne kadar incelme var?

Bu harekete squat(çömelme) denir.Bacak kaslarını çalıştırır.Body'ciler gibi kas yapmak için onlar gibi halterle çalışmak gerekir.
Doğru yapılmazsa dizlere falan yük biner.Google'da aratılırsa,nası doğru yapıldığı anlatılıyo.
Günde 400 çok fazla.
Sonuçları merak edenler ''squat'' yazıp google görsellere bakabilir.Tek başına bile güçlü bi harekettir,kısa sürede sonuç verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…