Oturup kalkarken bazı zamanlar karnım ağrıyor sizce neden?

siriuss1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2024
10
-10
26
Merhabalar son zamanlarda oturup kalkarken alt karnıma bıçak saplanır gibi ani sancı giriyor hamile falan değilim doktordan randevu aldım USG için gün verdi ama ben korkuyorum böyle bir ağrı yaşayan var mı?

Merhabalar son zamanlarda oturup kalkarken alt karnıma bıçak saplanır gibi ani sancı giriyor hamile falan değilim doktordan randevu aldım USG için gün verdi ama ben korkuyorum böyle bir ağrı yaşayan var mı?
Kistim varken olurdu bnde . Sizde başka bir sebepten olabilir gaz sıkışması bile olabilir

Bu bende de oluyor sürekli ara ara. Hiçbir şey yokken normal otururken bir anda ansızın alt karnıma sancı şeklinde bi saplantı giriyor bazen acılı oluyor ufak ufak ardından ağrı şeklinde devam ediyor daha 2 gün önce oldu 20 25 dk kadar sürdü sonra geçti. Karın ağrımdan geçen gün hastaneye gittiğimde doktor kis olduğunu ama küçük ve kötü bir şey olmadığını söylemişti belki de ondandır bilmiyorum ondan değilse de neyden şu an için onu da bilmiyorum gerçi ama hiçbir şey yokken regl bile değilken bu dediğin bana da oluyor ara ara.

X