• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma salonunumun eski yeni hali pişmanlığım:(

Tek renk daha guzel olabilirdi bence.
Ama bu hali de guzel.
Gule gule kullanin.
Teşekkür ederim tek renk de düşündüm ama klasik dedim bi çılgınlık yapalım yaptık gitti :halay:
Bence cok ıyı ama buyukler yesıl kucukler sarı yada kucukler sarı buyukler yesıl olsaymış daha ıyı olurmus,
Böyle bi taraf sefer ogulları dıger taraf telli ogulları :KK70:
En azından yesılı sarı sarıyı yesıl tarafa alın.
:KK25:yoruma koptum tellioğulları seferoğulları:-) dediğinizi düşündüm bi değişiklik olsun dedim öyle yani:KK70:

Eki Görüntüle 2068725

AZ ÖNCE KK reklamlarında çıktı bunlar , siz aaklıma geldiniz :))
güzelmiş salona olabil ir :KK66:

Beyaz ferah duruyor o ayrı ama ben beyaz kullanamayanlardanım o yuzden yeni yaptırdıgınız bana daha iyi geldi. yazıyı okurken yeşil ve sarı daha farklı canlandı kafamda , nasıl yaniiii dedim bir an :)) ama fotoyu görünce bence yeşilin tonu da gayet güzel..Bence güzel olmuş güle güle kullanın :)
beyaz kullanmak iyi de leke çıksa leke çıkıyor etrafı kocaman sildiğin su lekesi oluyor kumaşı iyi değildi sanırım yeşil sarı bi anda karar verdim yaptırdım sonra pişman oldum şimdi daha çok seviyorum salonu bi de akşam çekip eklicem resmini farklı açıdan temizlik yapıyorum bitsin hemen eklerim :KK49:

bende yeni halini daha cok begendim.gule gule kullanin
Teşekkür ederim sağolun :KK68:

Bence cok hos olmus yeni hali daha guzel. Gule gule kullanin
Teşekkür ederim sağolun :KK36:

Çok güzel olmuş çok beğendim.
sorması ayıp ortalama maliyeti ne kadar ?
Teşekkür ederim sağolun 2.250 TL ye mal oldu kullanımı çok rahat oğlum bir kaç gün önce keçeli kalem ile yeşil olanı boyadı feci halde Arap sabunu ile sildim hemen çıktı

Yeni hali daha güzel olmuş bence de.Hersey açık renk olunca bir solukluk cansizlik var gibiymiş.Hareket gelmiş salona.

Kaça kaplattiniz acaba,tüm yorumlari okumadım belki söylemişsinizdir.

benimkilerde bu renk
birbiri ile çok uyumlu trend renkler
güle güle kullanın

Merhaba ben yeni halini daha çok beğendim Umarım keyifli oturursun içinesinmemesini gerektiren bir durum yok .bence daha modern duruyor ufak tefek değişikliklerle odadaki havayı değiştirebilirsin güzel olmuş bence

Yeni hali çok daha güzel. Sizin gözünüz eskiye alışık ondan öyle geliyor bence. :))

Bu senenin moda renkleri yesil ve hardal sarisi

Ama biyle keskin renkler bir sure sonra sikiyor insani, pastel renkler ise her zamab gideri oluyor

Gule gule kullanin guzel olmus keyifle kullanin bence, sikildiginizda ise o zaman bakarsiniz caresune

Bence eski haline göre daha şık ve modern olmuş. Zaten yeşil ve sarı çok yakışıyor birbirine :) ve tonları da güzel, göz yormuyor.

çok güzel olmuş,ben eski halini yeni hali sandım ,açık renk diye gözününüz koltuk takımını aramıştır,daha ferah duruyor ,koyu renk daha kullanışlı tabi,beğendim,güle güle kullanın

Back
X