• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma salonunumun eski yeni hali pişmanlığım:(

Bambaşka çok güzel bir tarz olmuş, ilkiyle alakası yok ve ilkinden çok daha güzel. Neden pişman oldunuz anlamadım. İlki çiğ duruyor ikinci halinin çok hoş ağır canlı bir havası var. Bence mutlu olmalısınız .
Teşekkür ederim ilk başta sanırım beyaza alışmanın etkisi şimdi seviyorum. :KK200:

Bu hali daha şık daha modern olmuş. Güle güle kullan :KK68:
Teşekkür ederim sağolun:KK200:

Ben çok beğendim, renkler çok zevkli. Belki halıyı düz krem yapabilirsiniz ama tabi uyarayim temizliği zor. Bir de arkadaşların dediği gibi guzel kırlentlerle de susleyebilirsiniz. Güle güle oturun:KK200:
Teşekkür ederim :KK200:halı beyaz uydu belki zamanla değişirim evimin tüm halıları beyaz temizliği zor değil bence aynı diğerleri gibi.

Bence muhteşem olmuş benimde koltuklarim krem rengi bende vericem kapatmaya büyükleri prestij yeşili teklileride kiremit tarçın rengi yaptircam bişeye pastel renkler moda zaten bence çok hoş olms sarı hardal sarisidemj
Teşekkür ederim sağolun :KK200:

Sorması ayıp nekadar a yaptirdnz
2.250 tl ye yapıldı canım kumaşı en kaliteli olandan.

cokguzel olmus bence ha beya,koltuk cok guzel durur her zamn aama temiszik konusu baya kotu

Simdiki renk kirde belli etnez islak mendille silsen cikiyo diyosungule gule oturr =)

cokguzel olmus bence ha beya,koltuk cok guzel durur her zamn aama temiszik konusu baya kotu

Simdiki renk kirde belli etnez islak mendille silsen cikiyo diyosungule gule oturr =)
Teşekkür ederim beyaz leke olan silince çıksa razıydım lekeyi sil kocaman su lekesi haline geliyordu makine ile yıkamadan çıkmazdı. Şimdi oh dünya varmış sil temiz olsun. :KK68:
Yeni hali cok daha iyi
Teşekkür ederim sağolun :21:

Gayet güzel olmuş,bence yeni hali daha güzel. Kırık beyaz çok standart zaten,kaplattığınız renkler moda şuan :)

bence daha güzel olmuş.Sadece biraz kırlent ve yastıkla iki rengi bağlamanız gerekiyor.
Teşekkür ederim şu ara sarı olana yastık bakıyorum bi de lambader mi alsam diye düşünüyorum.

Bence de çok hoş olmuş güle güle kullanın
Teşekkür ederim mutlu oldum.

Gayet güzel olmuş,bence yeni hali daha güzel. Kırık beyaz çok standart zaten,kaplattığınız renkler moda şuan :)
Teşekkür ederim modaya uyduk her yerde olan şeyleri sevmem. Mesela pembe severdim herkes evini, eşyalarını pembe yapınca soğudum o renkten.

Teşekkür ederim şu ara sarı olana yastık bakıyorum bi de lambader mi alsam diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim mutlu oldum.

Teşekkür ederim modaya uyduk her yerde olan şeyleri sevmem. Mesela pembe severdim herkes evini, eşyalarını pembe yapınca soğudum o renkten.
Pembe de çok klasikleşti zaten hangi eve girsek pembe oluyor artık :)
Bende farklı olsun istemiştim 3 sene önce sarı mor yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım kimsede yokmuş gelen aa ne değişik salon diyordu :))

Teşekkür ederim beyaz leke olan silince çıksa razıydım lekeyi sil kocaman su lekesi haline geliyordu makine ile yıkamadan çıkmazdı. Şimdi oh dünya varmış sil temiz olsun. :KK68:
Teşekkür ederim sağolun :21:

Güle güle oturun, bende ocak ayında evleneceğim şimdiden mobilya telaşı sardı :)

Pembe de çok klasikleşti zaten hangi eve girsek pembe oluyor artık :)
Bende farklı olsun istemiştim 3 sene önce sarı mor yaptırdım. İyi ki de yaptırmışım kimsede yokmuş gelen aa ne değişik salon diyordu :))
güle güle oturun evinizde bebeğinizi sağlık ile kucağınıza alın.

Güle güle oturun, bende ocak ayında evleneceğim şimdiden mobilya telaşı sardı :)
Teşekkür ederim senin telaş da güzel umarım gönlünce olur her şeyHoppa

bence yeni hali çok güzel. beyaz hastane odası gibiymiş.
ne kadara kapalattınız acaba ben kaplatsam mı yoksa şu intenrette saılan örtülerden mi diktirsem bilmiyorum

Ben yeni halini daha çok beğendim sadece halı biraz gözüme battı sizinde öyledir diye düşünüyorum ama kesinlikle koltuklar bu haliyle daha iyi :)

Oturma salonunum önceden kırık beyazdı kumaşı çok kötü bir kumaştı su damlasa leke olurdu yıkama makinesi ile yıkamak gerekti. Kaplatmaya karar verdim yeşil sarı yaptık eşimin ablamın fikrini alarak ama pişman oldum içime sinmedi eski hali daha iyiydi sanki. Sizce nasıl fikirlerinizi almak istiyorum uzun bir süre değişemem zaten hayırlısı.

Beyaz ferah duruyor o ayrı ama ben beyaz kullanamayanlardanım o yuzden yeni yaptırdıgınız bana daha iyi geldi. yazıyı okurken yeşil ve sarı daha farklı canlandı kafamda , nasıl yaniiii dedim bir an :)) ama fotoyu görünce bence yeşilin tonu da gayet güzel..Bence güzel olmuş güle güle kullanın :)

Tek renk daha guzel olabilirdi bence.
Ama bu hali de guzel.
Gule gule kullanin.

Bence cok ıyı ama buyukler yesıl kucukler sarı yada kucukler sarı buyukler yesıl olsaymış daha ıyı olurmus,
Böyle bi taraf sefer ogulları dıger taraf telli ogulları :D
En azından yesılı sarı sarıyı yesıl tarafa alın.

3016170834254676370.webp

AZ ÖNCE KK reklamlarında çıktı bunlar , siz aaklıma geldiniz :))

Back
X