- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
Edit yeni resimler eklemeye çalıştım kolaj olunca ekleniyor

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim temizliği çok kolay ıslak mendil bile temizliyorÇok güzel olmuş ve artık kirlenmicek :)
Teşekkür ederim mutlu oldum . Lacivert de güzel olur dekoratif yastık ileBende çok beğendim güle güle kullanın benimde çiçekli Berjerlerim vardı sizin yeşilden yaptıracam hatta yarın tekrar gideceğim birini lacivert yaptıracam
Teşekkür ederim mutlu oldum farklı fikirlere ihtiyacım vardı.çok iyi cok da guzel olmuş guzel renkler secmissiniz salona canlılık gelmiş.
güle güle kullanın :)
eski hali daha softtu çocuklar o hazırlıkları hiç rahat bırakmazdı hep yerde o yüzden arkaya iki bütün yastık yaptırdım.İkisi de çok güzel :) üstteki tam gelin evi alttaki de genç işi hayat dolu
Teşekkür ederim halı beyaz ve gri her renge giden renkler iYalniz halıda her renge uyum gösteriyor gibiçok güzel olmuş
Teşekkür ederim mutlu oldum görüşlerinizi yazdığınız içinYeni hali daha guzel
english homedan aldım yeşil olanlara iyi durdu sarı olana henüz bulamadım mudoda baktım 70 lira bi yastık ordan almam gerek yok o kadar para vermeye. Nette baktım orda daha uygun olanlar varGüzel kırlentler alın. Güzel durur.
Bence muhteşem olmuş benimde koltuklarim krem rengi bende vericem kapatmaya büyükleri prestij yeşili teklileride kiremit tarçın rengi yaptircam bişeye pastel renkler moda zaten bence çok hoş olms sarı hardal sarisidemjOturma salonunum önceden kırık beyazdı kumaşı çok kötü bir kumaştı su damlasa leke olurdu yıkama makinesi ile yıkamak gerekti. Kaplatmaya karar verdim yeşil sarı yaptık eşimin ablamın fikrini alarak ama pişman oldum içime sinmedi eski hali daha iyiydi sanki. Sizce nasıl fikirlerinizi almak istiyorum uzun bir süre değişemem zaten hayırlısı.
Sorması ayıp nekadar a yaptirdnzTeşekkür ederim temizliği çok kolay ıslak mendil bile temizliyor