Oturma salonunumun eski yeni hali pişmanlığım:(

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.851
1.439
773
20171101_182423.webp
20180112_171042.webp
Oturma salonunum önceden kırık beyazdı kumaşı çok kötü bir kumaştı su damlasa leke olurdu yıkama makinesi ile yıkamak gerekti. Kaplatmaya karar verdim yeşil sarı yaptık eşimin ablamın fikrini alarak ama pişman oldum içime sinmedi eski hali daha iyiydi sanki. Sizce nasıl fikirlerinizi almak istiyorum uzun bir süre değişemem zaten hayırlısı.
Edit yeni resimler eklemeye çalıştım kolaj olunca ekleniyor :KK64:

Son düzenleme:
Bende çok beğendim güle güle kullanın benimde çiçekli Berjerlerim vardı sizin yeşilden yaptıracam hatta yarın tekrar gideceğim birini lacivert yaptıracam

Bende çok beğendim güle güle kullanın benimde çiçekli Berjerlerim vardı sizin yeşilden yaptıracam hatta yarın tekrar gideceğim birini lacivert yaptıracam
Teşekkür ederim mutlu oldum . Lacivert de güzel olur dekoratif yastık ile :KK200:

çok iyi cok da guzel olmuş guzel renkler secmissiniz salona canlılık gelmiş. :KK39:
güle güle kullanın :)
Teşekkür ederim mutlu oldum farklı fikirlere ihtiyacım vardı.

İkisi de çok güzel :) üstteki tam gelin evi alttaki de genç işi hayat dolu
eski hali daha softtu çocuklar o hazırlıkları hiç rahat bırakmazdı hep yerde o yüzden arkaya iki bütün yastık yaptırdım.

Yalniz halıda her renge uyum gösteriyor gibi :KK70: çok güzel olmuş
Teşekkür ederim halı beyaz ve gri her renge giden renkler i:21:

Yeni hali daha guzel
Teşekkür ederim mutlu oldum görüşlerinizi yazdığınız için

Bambaşka çok güzel bir tarz olmuş, ilkiyle alakası yok ve ilkinden çok daha güzel. Neden pişman oldunuz anlamadım. İlki çiğ duruyor ikinci halinin çok hoş ağır canlı bir havası var. Bence mutlu olmalısınız .

Ben çok beğendim, renkler çok zevkli. Belki halıyı düz krem yapabilirsiniz ama tabi uyarayim temizliği zor. Bir de arkadaşların dediği gibi guzel kırlentlerle de susleyebilirsiniz. Güle güle oturun:KK200:

Oturma salonunum önceden kırık beyazdı kumaşı çok kötü bir kumaştı su damlasa leke olurdu yıkama makinesi ile yıkamak gerekti. Kaplatmaya karar verdim yeşil sarı yaptık eşimin ablamın fikrini alarak ama pişman oldum içime sinmedi eski hali daha iyiydi sanki. Sizce nasıl fikirlerinizi almak istiyorum uzun bir süre değişemem zaten hayırlısı.
Bence muhteşem olmuş benimde koltuklarim krem rengi bende vericem kapatmaya büyükleri prestij yeşili teklileride kiremit tarçın rengi yaptircam bişeye pastel renkler moda zaten bence çok hoş olms sarı hardal sarisidemj

Back
X