• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma Odası

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yusuf_defne

Aynen öyle
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
692
0
316
Merhaba hanımlar , oturma odam için köşe takımı düşünüyorum aslında takım dediğime bakmayın puf , tekli koltuk... falanını istemiyorum odam küçük zaten.HAngi renk , nasıl bişi alsam karar veremedim.Birde perdeleri nasıl bir şey seçsem? anlayacağınız herkesin fikrine ihtiyacım var.Sonradan tühh yaa şu da varmış bunu yapsaydım demek istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba hanımlar , oturma odam için köşe takımı düşünüyorum aslında takım dediğime bakmayın puf , tekli koltuk... falanını istemiyorum odam küçük zaten.HAngi renk , nasıl bişi alsam karar veremedim.Birde perdeleri nasıl bir şey seçsem? anlayacağınız herkesin fikrine ihtiyacım var.Sonradan tühh yaa şu da varmış bunu yapsaydım demek istemiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum...

canım ben bu aralar şu köşe takımlarına takmış vaziyetteyim...özellikle krem rengi(silinmesi zor olabilir, kir tutmayan bi kumaş seçebilirsin), üzerine de rengarenk yastıklar, english home'da var güzel modeller..pek klasik takımlar tercih edilmiyor artık, ferah cıvıl cıvıl evler moda..umarım yardımcı olmuşumdur..

benım oturma odamda yatastan aldıgımız boogie boogie koşe takımı var,acı kahve ustunde uc tane buyuk turuncu mavı krem rengı ıkı tane de turuncu kucuk yastıgı var. cok kullanıslı.pufu ıle bırlestırıp yatak yapıyorum.nubuk gıbı bır kuması var sılınmesı temızlenmesı cok rahat.ama odanız kucukse onların daha kucuk modelerı var. sanırım kırmızı vardı bı tane.bı tarafı bazalı

Back
X