Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben cok begendım canım kırmızı moda zaten
Teşekkür ederim, berjerlerin ikiside kırmzıya birini gri birini kırmızı mı yaptırsak diye düşünüyoruz griyi eşim kullanır kırmızıyı ben:)
canım berjerlerin rengini çok takılma derim çünkü bence evlendikten sonra eşin berjeri değil o takımın üçlü koltuğunu kullanacaktır tv karşısında uyumak içinsiz berjerlerde oturup manzaraya karşı, karşılıklı kahve içmeyi planlarken eşinizin gözü üçlü koltukta olacaktır diye düşünüyorum
şaka bi yana da takım çok güzel görünüyor değişiklik yapmayın bence
Allah gönlünüze göre versin şık duruyor.![]()
bizim 1,5 yıllık takımın sadece 3 lüsü ciddi ciddi eskidi. diğerleri hele de tekliler poşetini açtığımız günkü kadar yeniler.
niyeyse "birinde sen birinde ben otururum" fikrini bizle özdeştirdim
bi zamanlar benim hayaller de böyleydi herhal ondan
arkadaşım berjerlerin rengini değiştirmeyin derim nacizane, oda çok karmaşık olur. değiştirirseniz de ikisini de aynı yapın berjerleri. bir üçüncü tavsiye berjerleri desenli kumaşla yaparsanız mutlaka minderlerinizi tek renk yapın. berjerleri resimdeki desenli kumaştan yaptırırsanız yastıklarını kırmızı kumaştan yaptırın mesela
Berjeri değiştirme bence canım büyük koltuklar aynı renk :) küçükler (berjerer) aynı renk çok şık duruyor gri yaptırırsan biraz boğabilir dallı güllü ocaksa boğar yani odayı...Böyle gayet hoşGüle güle güzel günlerde kullanırsın inşallah bu arada Dufi mobilyadan mı aldınız ?
KIRMIZI KIRMIZI PEK HOŞ OLMUŞ BENCE BOZMA TAKIMI ÇOK SICAK GÖRÜNÜYOR GÜEL GÜLE KULLAN![]()
halı olarak düz halı tercih etmeni tavsiye ederim çünki kırlentlerin desenli halında desenli olsa göz yorar fakat ince çizgili ve pek fazla desenli olmayan halılar var onları tercih edebilirsin.çok yakışacak eminim ben bayıldım takımına çünkü![]()