• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odası perdesi

eğer klasikçiysen fotolardaki rustik boruya takılmış olan açık kahve fon perdeli tam senin odana göre derim. koyu kahve fon odanı karartır çünkü. açık kahve vaya vizon tonlarında fon perde ve açıkmkrem tüller güzel olacaktır cnm. ama modern bişeyler istiyorum diyorsan sade zebra perde diyorum.odan çok güzelmiş. güle güle oturun

zebra perde baya kafama yatmış durumdaydı takiii metresini duyuncaya kadar:1::1: metresini perdeci bana 70 TL dedi... odam için yaptığın yorum için tşk ederim.

Son düzenleme:
ayyyy canım ya çok teşk ederim.evet bu sitede çok ucuzzzmuşşşş.burdakinler bizi kazıklıyormu ne:47:

tavandan cam bitimine kadar ölçü alın yere kadar inmesine gerek yok zaten köşe koltuk var birde camın eninden 10 ar cm gececek şekilde ölcü alın verdiğim linke yada o sitede araştırn belkşi daha ucuzu vardır ben ilk önüme geleni yazdım ... ölcülerinizi msjla bildirin onlara onlar size fiyat verir .. haaa birde pazarlığı ihmal etmemek lazım tabi :)

tavandan cam bitimine kadar ölçü alın yere kadar inmesine gerek yok zaten köşe koltuk var birde camın eninden 10 ar cm gececek şekilde ölcü alın verdiğim linke yada o sitede araştırn belkşi daha ucuzu vardır ben ilk önüme geleni yazdım ... ölcülerinizi msjla bildirin onlara onlar size fiyat verir .. haaa birde pazarlığı ihmal etmemek lazım tabi :)

çok teşekkür ederim

canım rustik perdeler güzel olur ama zebra da olabilir.ikisinden birini tercih ederdim ben senin yerinde olsam.

spor olsun diyorsan bana göre kanat ve fon kullanma derim...tül olarak kruvaze modeller cok şık duruyor hem odayı ferah gösteriyor ...güneslik olarakta zebra perde yaptırırsın çift taraflı kullanırsın ...bende öyle yapmıstım güzel oldu

spor olsun diyorsan bana göre kanat ve fon kullanma derim...tül olarak kruvaze modeller cok şık duruyor hem odayı ferah gösteriyor ...güneslik olarakta zebra perde yaptırırsın çift taraflı kullanırsın ...bende öyle yapmıstım güzel oldu
canım evinin fotolarına baktım.çok güzelmiş agız tadınla otur.salondaki perdelerin çok hoşmuş ama zebra perdeni göremedim canım.bakalım kravuze perde fiyatlarını nekadar diyecekler.zebra berdeyi burda çok pahalı dediler.metresi 70.00 TL ve indirim bile yok:(((

Back
X