Oturma odası perdesi

haticeemm

Eşine ve Oğluna Aşık
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
1.031
25
158
39
Muğla
kızlar ben oturma odama perde diktirmek istiyorum ama bir türlü karar veremedim.bana yardımcı olursanız sevinirim.oturma odamdaki koltuk takımı mondinin kahverengi krem köşe koltuk takımı.halımda merinosun şagı halısından tv ünitemde asağıdaki gibi venge rengi $DSCF0642.webp $DSCF0641.webp

int.birkaç perde modeli buldum bunlar olurmu sizce spor bir görüntü olsun istiyorum tülünü sade renk alıp yanlarına kahverengi kanat nasıl olur sizce.
$8GNK7CA1TZLJICAPRU4QGCA3V2G99CA0P3Q6ACA8WNVY1CAFSF1Q6CAZTYINMCAQ2FWN4CA2V4R9ACAKED7NDCAVPOL3...webp
$105.webp

bunu evim şahane prog gördüm bu nasıl sizce$117.webp
$tac tul perde modelleri.webp

Eklentiler

• $ideal-kose-tk-selims-krem.webp
    $ideal-kose-tk-selims-krem.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 460
canım tülü desenli kanatları sade kahverengi de alabilirsin, spor olsun istiyorsan işlemeli simli tüller yerine geometrik desenli, ya da ikinci resimdeki gibi bir perde alabilirsin. bir de kanadı ve perdesi takım olanlar var, perdecfilere bir bak istersen. bir de senin evinin kartonpiyerri rustiğe göre yapılmamış oyüzden rustik hoş durmaz bence.

Son düzenleme:
canım tülü desenli kanatları sade kahverengi de alabilirsin, spor olsun istiyorsan işlemeli simli tüller yerine geometrik desenli, ya da ikinci resimdeki gibi bir perde alabilirsin. bir de kanadı ve perdesi takım olanlar var, perdecfilere bir bak istersen. bir de senin evinin kartonpiyerri rustiğe göre yapılmamış oyüzden rustik hoş durmaz bence.

çok teşekkür edrim canım.rustik perdedeki perdenin rengi hoşuma gitti o olurmu diye örnek olarak koydum canım.yoksa rustik perde istemiyorum.acaba kruvaze perde nasıl olur boncuksuz yaptırsam spor durmaz demi.off kararsızlık ne kötü birseymiş:)))

Son düzenleme:
yaaa başka fikri olan yokmu:(((((((((((((((((((((((

canım evin spor döşenmiş bence yeni çıkan zebra perdelerden al (mekanizmalı) ben olsam öle alırdım:)) hem şık hem spor gösterişli kullanışlı. yinde sen bilirsin ama bi fikir olsun istedim :))

sakallı tül perde modellerine bakın.çok moda:)yanlarına da kahverengi tonu kanat perde yaptırın bence.

Eklentiler

• $sakalli_tul_perde_1.webp
    $sakalli_tul_perde_1.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 2.291
canım evin spor döşenmiş bence yeni çıkan zebra perdelerden al (mekanizmalı) ben olsam öle alırdım:)) hem şık hem spor gösterişli kullanışlı. yinde sen bilirsin ama bi fikir olsun istedim :))
teşekkür ederim canım.zebra perdelere de bir göz atayım.

rustik neden olmuyo acaba bu karton piyere ben rustik yaptırayım diyodum benim krtonpiyerlerde böyle ama
ben sana zebrayı tavsiye ederim yanınada yine fon koyarsın kahve tonlarında süper olur ama kullanımı zor bu perdeninde yıkaması sorun

rustik neden olmuyo acaba bu karton piyere ben rustik yaptırayım diyodum benim krtonpiyerlerde böyle ama
ben sana zebrayı tavsiye ederim yanınada yine fon koyarsın kahve tonlarında süper olur ama kullanımı zor bu perdeninde yıkaması sorun

yok canım olmamasından değil.ben rustik istemiyorum.canım zebra perdeler benimde aklımda ama dediğin gibi temizliği zor olan bir perde.ben düz perde ve fon istiyorum.sadece renk tonlarına karar veremedim.yan kanatlar kahverengi olunca acaba odayı boğarmı diye düşündüm.yoksa tülü şekilli alıp yan kanatlarmı sade olsun bir türlü karar veremedim.evim şahane programını izliyormusun bilmiyorum orda artık herkes evine düz perde ve kanat yaptırıyor.sanım birazda ordan özendim:))))))))))))

köşe koltuk kullanıyorsun ve camın önünü kapatmış durumda uzun perdelerden ziyade mekanizmalı zebra perde kullanırsan daha kullanışlı ve sık duracaktır ....

eğer klasikçiysen fotolardaki rustik boruya takılmış olan açık kahve fon perdeli tam senin odana göre derim. koyu kahve fon odanı karartır çünkü. açık kahve vaya vizon tonlarında fon perde ve açıkmkrem tüller güzel olacaktır cnm. ama modern bişeyler istiyorum diyorsan sade zebra perde diyorum.odan çok güzelmiş. güle güle oturun

köşe koltuk kullanıyorsun ve camın önünü kapatmış durumda uzun perdelerden ziyade mekanizmalı zebra perde kullanırsan daha kullanışlı ve sık duracaktır ....
doğru söylüyorsun canım bunuda aklımın bir ucunda tutacagım.fikirleriniz iöin çok teşekkür ederim.baya baya bazı şeyler kafamda oturdu:)))

metre karesi 25 tl olması lazım
caldion'cum dün ben iş çıkışı perdecilere ugradım bu zebra perde fiyatlarını sormaya metresini 70 TL dedi:52::52: ağzım açık kaldım yaaaaa:53::53::53: 25 TL çok ucuzmuş nerede acaba o...ben çok şaşırdım canım...biraz zebra perde bana pahalıya patlayacak sanırım:44::44::44:

Back
X