• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oturma odası için nasıl?

KELEBEKL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
157
0
96
Tekirdağ
$NATUREL-MAXI-TK-JENNEFER-KREM[1].webp
istikbal den ben 1 üçlü 2 de tekli almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Güzel ama hatırladığım kadarıyla salon için aldığında benzer bir model.
Oturma odan müsaitse köşe koltuk daha hoş olabilir.
Evin içinde gezenler hep aynı şeyleri görmesin.
Bence sende benzer iki koltuktan sıkılabilirsin.
Ama yinede hoş....

7959863543.jpg

Bunun gibi bir model sandıklı olmasıda sana avantaj sağlar.
Misafirlerine yatak olarakta kullanabilirsin, çünkü oturma alanları geniş.
Renk alternatifleride çok...

Bu modelinde oturma alanı çok geniş üstüne bir battaniye al ve uyu o derece rahat yani...

boogiew.jpg

Son düzenleme:
Bence hiç modern değil. Eski bir tarz ve çok sıradan. Beğenmedim ben.

daha güzel modeller var kelebekcim,biraz daha araştır istersen

bencede daha farklı renk düşünebilirsin.salon takımına çok benziyor.renk olarakta benziyo.kırmızı köşeyi beğendim.çeşit çok var köşe takımlarından bakabilirsin.salonla farklı olsun bence eşyaların.

ben yeni evli değilim,5 senelik evliyim ama oturma odamı değiştirmek istiyorum..gösterdiğin takım salona uygun gibi..bence oturma odana köşe takımı al,ben öyle yapıcam:)..daha modern ve rahat.

ben de model konusunda arkadaşlara katılıyorum.ister köşe isterse üçlü koltuk olsun daha farklı bir model bulabilirsiniz.ama benim asıl tavsiyem tekli koltuklar konusunda.herhangi bir üçlü koltuğa gerekirse uzanır,dört kişi oturabilir,hatta yatılı misafir ağırlayabilirsiniz.2 tane tekli koltuk ise yan yana geldiğinde bir kanepe kadar yer tutar ancak sadece iki kişiyi oturtmak dışında hiç bir işe yaramaz.ben odama tam takım aldığım için çok pişmanım.tekli koltuklarım güzel görünüyor ama kalabalık olunca hiç işe yaramıyor,heybetli olup alanı daraltması da cabası.bence şık ve aynı zamanda kullanışlı (sandığı,yatağı v.s.özellikleri olan) bir köşe ya da üçlü bir koltuk alıp yanına da koltuğun renkleriyle uyumlu sallanan bir sandalye, küçük hacimli bir t.v koltuğu, dönen koltuk gibi alternatiflerden birini değerlendirip, bu teklilerde elimde kahvemle tv izler,kitap okur , keyif yapardım.:68:hem de kocaman yer kaplamamış olurdu.tabii bunlar ihtiyaç ve zevk meselesi.size şimdiden kolay gelsin:58:

Sevgili Kelebekl, konunuz, içeriğinden dolayı "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

Son düzenleme:
bende pek beğendiğimi söyleyeym.oturma odası için kenarları ahşap olan modeller bana pek uygun gelmiyor
hem bir tane 3lü yetecekmi yani yetecekmi derken biz hep akşamları uzanıp tv seyrediyoruz eşimle günün yorgunluğunu atmak için ayakları uzatmak iyi geliyo.bende istikbalin bir köşe takımını kullanıyorum

daha çok çekyat modelinde bu model

canım ya biraz daha modern şeyler tercih et. arkadaşlarında dediği gibi köşe takımı oturma odası için daha rahat ve kullanışlı. tavsiye ederim yani. bende beğenmedim açıkcası hiç.ne salon için nede oturma odası için çok demode kaldı artık bu modeller. :97:

Kızlar kimse beğenmemiş biraz üzüldüm açıkçası ama diğerine benzer bi model almak zorunda kaldım diyebilirim çünkü avim 2+1 ileride çocuk odası yaptığımızda bu koltukları salona geçirmem gerekecek.aslında bende hep köşe takımı istiyordum ama annemlerle bakmaya gittiğimizde beni etkilediler açıkçası bende halen düşünüyorum yanlış yaptım mı acaba diye...

ben beğendim ama o kol kısımları kolay kırılır gibi geldi bana..rengi de kibar temiz bir renk..
köşe takımı pek sevmem ben kullanışlı değil bence içiçe sıkış sıkış oturuyorsun insanlarla bacaklarınız çarpıyor birbirine falan..ama tercih senin sonuçta..

Saol cnm ya beğendiğin için baktığım kullanışlı köşe takımları çok pahalı o yüzden bunu tercih ettim evim çok büyük değil....bilemiyorum pişman olmam umarım şimdi değiştirmeklede uğraşmak istemiyorum açıkçası.

aslında istikbalde benimde beğendim takımlardandı. çünkü oturma odamın halısının rengiyle aynı. ben sadece açık renk oturma odasında, bide çocukla temiz kullanabilirmiyim diye tereddüt etmiştim. köşe takımı hiçbir zaman düşünmedim, öyle tıkış tıkış oturacakmışım,kırlentlerle kavag edecekmişim gibi geliyo bana.

Cnm gerçekten kullanışlı güzel köşe takımları var ama fiyatları uçuk gerçekten...biraz aceleye geldi benım mobilyalarım almışken hepsi alınsın dedık karttan çektirdik hepsini...aslında yastıklarıyla birlikte hoş duruyolar bilemiyorum üzüldüm açıkçası biraz.

Back
X