• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu oturma odası ...:D

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

dogunal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.259
14
158
$carlino_kose.webp

boyut olarak büyüttürdüm bi taraf 3 metre bi taraf 2.60 yaptırdım ve kan kırmızısı rengide :D yorumlarınızı beklıyorum kızlar siyah shaggy halı aldım birde bu takıma

saolasın tatlım allah sana daha güzelini nasip etsin inşallah

Model çok güzel güle güle kullanın. Renklerin enerjilerine inancınız var mı bilmiyorum fakat kırmızı eşyaların fazlalığı ortama çok fazla negatif enerji verir, kızıştırırmış. Bir de shaggy halı çok kullanışsızmış kullananlardan duyduğum kadarıyla. Umarım siz memnun kalırsınız.

renklerın enerjisine inanaırım biz kahve ve tonlarında nişanlımla durduk yere geriliyoruz canım o yuzden kırmızıyı cok sevıyorum hem ben.. tatlım halıcıların hepsini dolastım arastırdım. royal halının bır shaggy cesıdı war. onu gormen lazım. adam bana 2 yıl garantı verdı ama sadece o halıda. diğerleri yatısır cok kullanıssız dedı. halıcıda akrabamız yanı kötü mal satmaz bana ;) benım dedıgıme bakabılırsın begenıyorsan shaggylerı

canım model çok güzel bende oturma odama alacağım. nerde kaça yaptırıyorsun birde bu modeli nerden buldun

canım model çok güzel bende oturma odama alacağım. nerde kaça yaptırıyorsun birde bu modeli nerden buldun

tatlım carlino köşe takımı diye geçiyor. markasını bilmiyorum inanki benim aldığım yer önallar mobilya diye geçiyor. 2.500 milyara aldık.. ben manisada yaptırıyorum bunu. inşallah sende gönlüne göre birşey bulabılırsın

canımmm, çok beğendm iyi günlerde kullan:54:

renk seçimin müthiş

bu arada msj kutunu boşaltır mısın:3:

koltuğun modeli çok güzel ve kırmızı rengi yapmakla çok iyi yapmışsın çünkü bu modelin kırmızı hali süper bişe olmuştur yalnız siyah halı ve kan kırmızı rengiyle çok koyu olmazmı benim düşüncem canım bu ve ilerde seni boğmazmı bence kan kırmızı koltuğa en uygun olarak bej rengi yada beyaz bir halı seçmen çünkü kırmızı ve siyah zaten çok koyu renkler :nazar:

koltuğun modeli çok güzel ve kırmızı rengi yapmakla çok iyi yapmışsın çünkü bu modelin kırmızı hali süper bişe olmuştur yalnız siyah halı ve kan kırmızı rengiyle çok koyu olmazmı benim düşüncem canım bu ve ilerde seni boğmazmı bence kan kırmızı koltuğa en uygun olarak bej rengi yada beyaz bir halı seçmen çünkü kırmızı ve siyah zaten çok koyu renkler :nazar:

saolasın tatlım fikrin icin. perdelerimi bembeyaz sectim yan fonlarıda beyaz oldu. haklısın bogabılır bıraz ama ben los ortamdan boguk ortamlardan bıraz daha cok hoslanıyorum. bide takımın berjeli varya onuda beyaz kırmızı sıyah cicekli yaptırdım. bakalım naısl surcak kafamdakı gıbı oturursa cok guzel olcak ama bakalım :D bana fikir verdiğin için cok cok tesekkur ederım:54:

ben kafamda kurdumda bence müthiş olur çünkü kan kırmızısı koltuk olucak berjerler siyah-beyaz-kırmızı olacak-perdeler yine beyaz fonlar yine beyaz ve halı beyaz olucak.aksesuarlarınıda yine kırmızıdan yana kullanırsan tam bir kombin elde etmiş olursun canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun.

Back
X