Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bu ara zebra perdeye takmış durumdayım oturma odanı çok beğendim sade ve şık görünüyor ben olsam beyaz zebra perde yaptırırdım sadeliği seviyorsan eğer..
mobilyaların güzelmiş. eğer renkleri de böyleyse artık odana biraz renk katmalısın bence de.. yastık seviyosan yastık olabilir sevmiyosan dekoratif aksesuarlarla biraz gösterişli perde seçerek canlandırabilirsin. ben de bu aralar japon perdeleri beğeniyorum ama benim camlarım yere kadar uzun değil yakışmaz diye düşünüyorum. seninkiler müsaitse incelemeni tavsiye ederim :)
ben yapamıyorum sen yap bari
bende japon perde hoş olur diyorum. ama sadelikten yana iseniz zebra storlar çok güzel oluyo.. tavsiye ederim. bizimde oturma odamızdaki mobilyalar sizinkine benziyo annem beyazlarından yaptırdı çok hoş duruyo.
Ben oturma odamda zebra store kullanıyorum krem rengi.Beyazıda giyinme odamda var yanlarında japon perde var şık duruyor.Kullanımı,temizliği kolay bence istersen tercihini bu yanda kullanabilirsin