• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oturma odama nasıl perde gider(yorum lutfen acıl)

kutsalist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
340
3
66
İçel Mersin
Kızlar merahab..oturma odama kararverdım fakat nasıl perde gıder bılmıorum ..mobilyayı yukuorum yorum yaparsanız sevınırım..resımlı yorumlar olabılır...zaman ayıran herkese tsk ederım... $0508cfd7-273c-430d-82e9-0f54c63a304aFELICIA_OT_splash_03.webp

ben bu ara zebra perdeye takmış durumdayım oturma odanı çok beğendim sade ve şık görünüyor ben olsam beyaz zebra perde yaptırırdım sadeliği seviyorsan eğer..

Bence renk katmak güzel olur odanıza,Hem renkli yastıklar,hemde renkli fon perdeler mobilyanızı tümden değiştirir.

mobilyaların güzelmiş. eğer renkleri de böyleyse artık odana biraz renk katmalısın bence de.. yastık seviyosan yastık olabilir sevmiyosan dekoratif aksesuarlarla biraz gösterişli perde seçerek canlandırabilirsin. ben de bu aralar japon perdeleri beğeniyorum ama benim camlarım yere kadar uzun değil yakışmaz diye düşünüyorum. seninkiler müsaitse incelemeni tavsiye ederim :)
ben yapamıyorum sen yap bari :9:

Son düzenleme:
bende japon perde hoş olur diyorum. ama sadelikten yana iseniz zebra storlar çok güzel oluyo.. tavsiye ederim. bizimde oturma odamızdaki mobilyalar sizinkine benziyo annem beyazlarından yaptırdı çok hoş duruyo.

Ben oturma odamda zebra store kullanıyorum krem rengi.Beyazıda giyinme odamda var yanlarında japon perde var şık duruyor.Kullanımı,temizliği kolay bence istersen tercihini bu yanda kullanabilirsin

Back
X